Dursun Özbek Çağlayan Adliyesi'ne geldi! İşte o anlar ve yaptığı açıklama
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 06 Aralık 2024 16:20
- Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2024 17:32
Başkan Özbek, Çağlayan Adliyesi'nde, 'Tehdit, hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlarından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulundu. Galatasaray yönetim kurulu üyeleri ve Sportif AŞ yönetim üyeleri de adliyede Başkan Özbek'in yanında yer aldı.
Suç duyurusunda bulunduktan sonra basın mensuplarına konuşan Özbek, "TFF Başkanı katıldığı bir yayında şahsım hakkında tehditkar ifadeler kullanmıştır. Galatasaray başkanına yapılan tehdit bütün camiaya yapılmış olarak addedilir. Dolayısıyla konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulunduk. Türk hukukunun gerekeni yapacağından eminim. Burada futbolun bu seviyeye gelmemesi gerektiğini düşünüyorum ve Türk hukukuna güveniyorum" dedi.
Özbek, TFF için istifa çağrısı yaptıklarını da dile getirerek, "Biz çağrımızı yaptık. Dolayısıyla Türk spor kamuoyu gerekeni yapar diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan Dursun Özbek, TFF'ye güvenmediğini daha önce söylediğini belirterek, "Bu federasyon, bizim oy verdiğimiz bir federasyon. Seçildikten sonraki uygulamaları adaletten yoksun uygulamalar haline gelmiştir. Kullanılan ifadeler, Galatasaray Spor Kulübü'nü ve Türk futbolu kamuoyunu rahatsız ettiğini düşünüyorum. Galatasaray olarak biz duruşumuzu sergiledik. Galatasaray camiası olarak bu konuda gereken ifademi başsavcılığa verdim. Onların da gerekeni yapacağından eminim" diye konuştu.
Son olarak futbol takıma güvendiğini vurgulayan Özbek, sözlerini şöyle tamamladı;
"Herhangi bir endişe de taşımıyorum. Desteğimiz tam. Camiamızın desteği tam. Şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen hakkında İspanyol basınından flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. La Liga devinin o yıldızın takımdan ayrılması ihtimaline karşılık Osimhen'i gündemine aldığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ) -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yeni sezon kadro planlama çalışmaları sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Cimbom'da geride kalan sezon forma terleten 2 yıldız isim bu kez transfer takası nedeniyle karşı karşıya gelebilir. İşte detaylar... -
Şampiyonlar Ligi için yıldızlarla dolu bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, Milan'dan ayrılması beklenen Rafael Leao için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Portekizli yıldızı ikna etmek adına önemli bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.. | GALATASARAY HABERLERİ