Tapia sürprizi
Forvet hattına transfer planlayan Galatasaray’ın Şili’den Gonzalo Tapia ile ilgilendiği iddia edildi
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Kasım 2024, 06:50
Devre arasında hücum hattına transfer yapması beklenen sarı-kırmızılılar için gündeme Universidad Catolica forması giyen Gonzalo Tapia'nın adı geldi. TNT Sports'ta yer alan haberde, Galatasaray'ın 22 yaşındaki Şilili santrfor ile ilgilendiği aktarıldı. TNT Sports muhabiri Jorge Cubillos, "Gonzalo Tapia, Universidad Catolica ile bir anlaşmaya varamadı. Şu ana kadar söyledikleri, sahip olduğu en iyi seçeneğin Türkiye'den Galatasaray olduğu" ifadelerini kullandı. Golcü oyuncu Şili Milli Takımı'nda da oynuyor. Kulübü ile sözleşmesi Aralık 2024'te bitecek 22 yaşındaki Tapia bu sezon 33 maçta 11 gol attı ve 4 asist yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, ses getirecek bir transfer için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, Tottenham Hotspur forması giyen 20 yaşındaki Fransız santrfor Mathys Tel'i gündemine aldı. Cimbom'un resmi teklif sunmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Turkcell Süper Kupa yarı final maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası final maçında kozlarını paylaşan iki takım da bu kez, Süper Kupa final biletini almak için sahaya çıktı. Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz... -
Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Gaziantep’te Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, mücadele öncesi yaptığı açıklamalarda hedeflerinin net olduğunu vurguladı. Buruk, orta saha tercihleri ve Lemina–Torreira’nın durumuna da açıklık getirdi. İşte Buruk'un açıklamaları... (GS spor haberleri)