Galatasaray Derrick Köhn'ün ayrılığını açıkladı!
Son dakika haberi: Galatasaray, Derrick Köhn'ün Werder Bremen'e kiralık transfer olduğunu KAP’a bildirdi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Ağustos 2024 17:37
- Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024 17:54
Galatasaray Kulübü, sol bek Derrick Köhn'ün Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'e kiralandığını açıkladı.
Galatasaray Sportif AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Derrick Köhn'ün 2024-2025 sezonu için satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda Werder Bremen ile anlaşmaya varılmıştır." denildi.
Satın alma opsiyonunun 5 milyon 125 bin avro olduğunun aktarıldığı açıklamada, ilaveten anlaşmada geçici transfer dönemi için 400 bin avro tutarında şarta bağlı bonus yer aldığı kaydedildi.
Geçen sezon ara transferde Hannover 96'dan 3 milyon 350 bin avro bonservisle kadroya katılan 25 yaşındaki sol bek, sarı-kırmızılı formayı 19 resmi maçta terletti ve 1 kez gol sevinci yaşadı.
Köhn sosyal medya hesabından Galatasaray'a veda etti
DİĞER HABERLER
-
Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve sezon başında Southampton'a kiralık olarak transfer edilen Elias Jelert ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İngiliz ekibi, Jelert hakkında verdiği kararı resmen açıkladı. İşte detaylar... -
Son şampiyon Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 10 numara bölgesi için milli futbolcu Can Uzun'u gündemine alan Cimbom, Eintracht Frankfurt'un yüksek bonservis talebi sonrası alternatif arayışına geçmişti. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların transferde flaş bir yıldız için devreye girdiği ve ters köşe yapmaya hazırlandığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile dolandırıcılık konusunda taraftarlarını uyardı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri