Galatasaray'da karar verildi! Mertens...
Son dakika spor haberi: Galatasaray'da 1 şampiyonluk yaşayan ve diğerine ulaşmak isteyen Dries Mertens için karar verildi. Belçikalı yıldız takımda kalacak mı? İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Mayıs 2024 12:13
Galatasaray ile ikinci şampiyonluğuna koşan Dries Mertens, Sabah'ın haberine göre 1 yıl daha Galatasaray'da yola devam etme kararı aldı.
Geçen sezonun başında 1+1 yıllık sözleşme ile anlaşılan ve bonservis bedeli ödenmeyen yıldız oyuncu, bu sezon futbola veda etmeye hazırlanıyordu. Ancak ortaya koyduğu performansın ardından jübileden vazgeçtiğini duyurmuştu.
Galatasaray yönetimi ise yıldız hücumcu ile 1 yıl daha yola devam etmek istediğini iletti.
ASİSTLERİ İLE TAKIMI SIRTLIYOR
36 yaşındaki futbolcu kararını sezon sonunda vereceğini söylerken, G.Saray ile prensipte anlaşmaya vardı.
Yönetimin "1 yıl daha futbol oyna, sonra teknik ekibe geç" mesajına sıcak bakan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımla 2024- 25'te de sahaya çıkacak.
Deneyimli isim son 6 lig maçında 7 asist-2 gol ile 9 gole doğrudan katkı sağlarken bu sezon toplamda 9 gol-13 asistle oynadı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da yaz transfer döneminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak pek çok taliplisi olan o futbolcu için yönetimden radikal karar geldi. Alınan karar doğrultusunda futbolcu için 20 milyon Euro'nun altına kesinlikle pazarlığa gidilmeyecek. İşte detaylar... -
Galatasaray'ın sezon sonunda opsiyonunu kullanmayarak Napoli'ye geri gönderdiği Noa Lang'ın talipleri artıyor. Hollandalı kanat oyuncusu için LaLiga ekibi devreye girdi. İşte detaylar... -
Galatasaray Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen Dursun Aydın Özbek, kulübün kurucusu Ali Sami Yen veBeşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret etti.