GALATASARAY TRANSFER HABERİ - Kerem Aktürkoğlu Avrupa devine gidiyor! İşte sözleşme detayları
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'da bir süredir Avrupa kulüplerinin gündemine yer alan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa devinin milli futbolcu için harekete geçtiği öğrenilirken, bonservis bedeli ve sözleşme süresi de açıklandı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Nisan 2024, 18:59
Galatasaray'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Kerem Aktürkoğlu için sezon sonu yol gözüktü.
Avrupa hayalini gerçekleştirmek isteyen milli yıldız için İtalyan devi harekete geçti. İşte ayrıntılar...
KEREM AKTÜRKOĞLU SEZON SONU YOLCU
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon da takımın en başarılı isimlerinden biri olarak skor katkısıyla alkış topladı.
Geçtiğimiz haftalarda transfer hakkında konuşan milli yıldız, "Artık Avrupa'ya gitme zamanım geldi." diyerek ayrılığın sinyalini vermişti.
TRANSFERİ DUYURDULAR! REKOR RAKAM...
Akşam'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Serie A takımlarından Roma, Kerem Aktürkoğlu için harekete geçti.
Sezon sonu bu transferi bitirmek isteyen İtalyan ekibi, 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
Yönetim, sarı kırmızılılarla anlaştıktan sonra Kerem Aktürkoğlu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.
Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Kerem Aktürkoğlu, 13 milyon Euro'luk Arda Turan satışını sollayarak Galatasaray'ın en pahalı yerli oyuncu satışı olacak.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 50 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 44'ünde ilk 11'de yer aldı.
Toplam 3629 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli yıldız, 15 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmesi ilk maçında Liverpool'u sahasında 1-0 mağlup etti. Karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından Victor Osimhen'e özel hazırlanan koreografi damga vurdu. Nijeryalı yıldızın gözyaşlarını tutamadığı anlar Avrupa basınında gündem oldu. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'daki dördüncü sezonunu geçiren ve geride bıraktığımız üç sezonda da sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa ulaştırarak başarılı bir performans sergileyen Okan Buruk ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Liverpool karşısında alınan galibiyetin ardından primde zamma gitti. Daha önce Liverpool'un elenmesi durumunda 3 milyon Euro prim verileceğini açıklayan Özbek, zafer sonrası soyunma odasına inerek futbolculara müjdeyi verdi ve rakamı yükseltti. İşte detaylar… | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)