Galatasaray için flaş transfer iddiası! Mohamed o maç sonrası geliyor
Galatasaray'da son dakika haberi... Sarı kırmızılılar, son olarak Henry Onyekuru'yu kadrosuna dahil ederken, golcü transferi için da bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Zamalek kulübüne yakınlığı ile bilinen Mısırlı gazeteci Sarah Abdelbaky'in, Fotomac.com.tr'ye aktardığı bilgilere göre Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a geliş tarihi dahil olmak üzere sözleşme şartları belli oldu! İşte detaylar... (Ömer Aykut Özaşkın | ÖZEL HABER)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Ocak 2021, 20:38
- Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021, 00:54
Galatasaray, Henry Onyekuru'nun transferinin ardından bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Cimbom, Fatih Terim'in kadroda görmeyi çok istediği Mostafa Mohamed'i İstanbul'a getiriyor.
Zamalek kulübüne yakınlığı ile bilinen Sarah Abdelbaky'in iddiasına göre, Mostafa Mohamed'in sarı kırmızılılara geleceği tarih belli oldu.
ZAMALEK YERİNE GOLCÜ ALIYOR
Aktarılan bilgilere göre Mostafa Mohamed'in formasını giydiği Zamalek kulübü, 48 saat içerisinde bir forveti transfer edecek ve bu şekilde Mostafa Mohamed'in yerini doldurmuş olacak.
Transferin gerçekleşmesi halinde Zamalek kulübü, Mohamed'in Galatasaray'a gitmesine izin verecek ve oyuncu, sarı kırmızılı formayı giyecek.
SÖZLEŞMESİ NE KADAR?
Öte yandan Mostafa Mohamed'in Galatasaray ile 1.5 yıllık kiralık sözleşme imzalayacağı, sarı kırmızılıların oyuncunun kulübü Zamalek'e 2 milyon dolar ödeyeceği kaydedildi.
SON MAÇINA ÇIKACAK!
Bununla beraber Mohamed'in, Zamalek'in perşembe günü Misr El Makasa ile oynayacağı karşılaşmada takımı ile son kez sahaya çıkacağı dile getirildi.
ST ETIENNE TRANSFERİ NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?
Öte yandan Mohamed'in, Fransız kulübü St Etienne'in kapısından döndüğü aktarıldı. Mohamed-Zamalek ve St Etienne arasındaki müzakerelerde Fransız kulübünün bonservisi nakit olarak değil, taksitle vereceğini ifade etmesi ve yönetimsel anlaşmazlıklar, transferi tıkanma noktasına getirdi. Bunun ardından Zamalek kulübü yöneticileri Galatasaray kulübü ile iletişimini sıklaştırdı.
KULÜP KANALINDAN AÇIKLAMA GELDİ!
Öte yandan Zamalek TV'den yapılan açıklamada, "Galatasaray'ın Mostafa Mohamed'i istediği biliniyor. Transferin 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor." denildi.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın yaz transfer sezonunda kadrosuna katmak istediği Mohamed Salah ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun yeni adresinin Suudi Arabistan olacağı vurgulanırken transferdeki Fenerbahçe'nin eski yıldızı En-Nesyri ile ilgili o detay dikkat çekti. -
Galatasaray Kulübünün şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'nin Bankalar Birliği Anlaşması'ndan çıkarken Galatasaray'ı taklit ettiğini söyledi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında ikas Eyüpspor'u konuk edecek Galatasaray, mücadelenin hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.