Galatasaray'da flaş transfer harekatı! Ahmed Musa...
Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Ara transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Cimbom, sol kanat için Ahmed Musa'yı gündemine aldı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Kasım 2020 06:50
Al Nasr taraftarlarının büyük baskısıyla sözleşmesi feshedilen Ahmed Musa Galatasaray'ın gündemine girdi… Bir süre önce scout ekibinden, bonservisi elinde olan oyuncularla ilgili rapor isteyen Terim'e Musa içinde bir rapor verilmişti. Bu raporda, Musa'nın Suudi Arabistan'da balansını kaybettiği, ligi kendi kalitesinin altında gördüğü için konsantrasyon zorlukları yaşadığından bahsedildi.
Nijeryalı yıldızın sorununun kalite değil psikolojik olduğunun altı çizildi. Risk transferi olarak yorumlandı. Bu rapor kenarda dururken sürpriz bir gelişme oldu ve bonservisini eline alan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri, Galatasaray yönetimi ile temas kurdu. Yöneticiler, Ahmed'in menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartlarını öğrenildi. Tarafların ara transfer için sözleştiği belirtildi.
32
Kanatlarda ve forvette oynayabilen Ahmed Musa, Al Nasr'ın yanı sıra Leicester, CSKA Moskova ve Venlo formaları giydi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, yeni sezon transfer planlamaları kapsamında gözünü Danimarka pazarına çevirdi. Sarı-kırmızılıların, Aral Şimşir için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar... (Son Dakika Galatasaray Haberleri) -
Galatasaray'da Okan Buruk, Sebastian Szymanski transferine onay verdi. Sezon başında Fenerbahçe'den Rennes'e transfer olan Polonyalı oyuncu ile ilgili karar sezon sonunda verilecek. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray, şampiyonluk için Antalyaspor maçına odaklanırken transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Club Brugge'ün Nijeryalı orta sahası Raphael Onyedika için girişimlere başlarken, Victor Osimhen'in de vatandaşıyla aynı takımda oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. İşte detaylar... | GALATASARAY TRANSFER HABERİ