Kalu ilk kez idmana çıktı
Menajerinin Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerdiği Samuel Kalu sonunda corona virüsüne karşı verdiği savaşı kazandı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Ağustos 2020 06:50
Menajerinin Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerdiği Samuel Kalu sonunda corona virüsüne karşı verdiği savaşı kazandı. Pandeminin başladığı Mart ayından sonra ilk kez takımla birlikte idmandaki yerini aldı. Bordeaux yönetimi de 22 yaşındaki kanat oyuncusunun, takımdaki COVID-19 testi pozitif çıkan tek oyuncu olduğunu ancak onun da test sonucunun negatife dönmesiyle sıkıntıları kalmadığını duyurdu. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu gelişme ile birlikte girişimlerini hızlandırması bekleniyor.
EZELİ REKABET
NİJERYA'da sınırların kapatılması nedeniyle mahsur kalan 22 yaşındaki kanat oyuncusunun, 6 Temmuz'da Bordeaux'ya dönüşünde COVID-19 testi pozitif çıkmıştı. Bu sezon sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe, iyileşen Kalu'yu kapmak için de yarışacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama organizasyonu düzenledi. Yapılan organizasyonda açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Galatasaray." ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'da, Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı yeni yabancı kuralı sonrası sıcak bir gelişme yaşandı. Yerli oyunculara yönelme kararı alan sarı kırmızılılara, menajerlerden tarafından flaş bir isim teklif edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Avrupa devinin başına geçen o teknik direktörün, transferdeki ilk hedefinin Osimhen olduğu öğrenildi. İşte flaş transfer gelişmesinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)