Kerem Aktürkoğlu'ndan flaş Fenerbahçe itirafı!
Galatasaray'ın Anadold Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı geldi. Arkadaşlarının Fenerbahçe'ye gitmesini söylediğini ifade eden genç yıldız adayı, Galatasaray'da kendini göstereceğine inandığını açıkladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Ağustos 2020, 06:50
Erzincan'dan transfer edilen Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray forması giyecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Kerem, "Arkadaşlarım bana 'Galatasaray'a gitme kulübede futbolu unutursun. Fenerbahçe senin için daha iyi tercih' dediler. Ama ben, futbolu unutacaksam Galatasaray'da unutayım" diye konuştu. Kerem, kendini göstereceğine inandığını da kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan David Alaba hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Real Madrid, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli savunmacıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... (BJK, FB, GS spor haberleri) -
Ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte Galatasaray'da yeniden gündeme gelen Raphael Onyedika ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Okan Buruk'un özellikle istediği Nijeryalı yıldızın transferinde kritik tarih belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray'da ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayında orta saha bölgesine takviye yapmayı hedefleyen Cimbom, transferde ters köşeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların yeni yıldızının 2. Lig'den gelebileceği öğrenildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)