Kapılar kapalı
Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ryan Babel yeni dönemde kesinlikle kadroda düşünülmüyor. Babel’den kendisine takım bulması istendi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Haziran 2020 06:50
Galatasaray ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ryan Babel yeni dönemde kesinlikle kadroda düşünülmüyor. Devre arasında Ajax'a kiralanan tecrübeli futbolcu, sivri dilinin kurbanı oldu. Hollanda'da verdiği bir röportajda Fatih Terim'in teknik ve taktiğini eleştiren açıklamalarda bulunan Babel ile kesin olarak yollar ayrılacağı ifade edildi. Hatta menajeri aracılığıyla kendisinden kulüp bulmasının istendiği bildirildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Natura Dünyası Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek organizasyona veda etti. Sarı kırmızılılarda alınan bu skor büyük bir şok etkisi yaratırken, Cimbom'da sezon sonunda takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Bu doğrultuda yönetimin, iyi bir teklif gelmesi halinde o yıldızla vedalaşma kararı aldığı iddia edildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray resmi sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile oynanacak derbinin hakeminin açıklanması sonrası sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Dursun Özbek'in açıklaması yayımlandı. -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sezon sonunda Mauro Icardi ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, Arjantinli yıldızın alternatifini buldu. Sarı-kırmızılıların kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren genç forvetle ilgilendiği iddia edildi. İşte o isim ve detaylar... (GS spor haberi)