Hedef yükseltti
Ligde zirve yarışına ortak olan sarı-kırmızılı ekip, Avrupa Ligi için de umutları tazeledi. Oyuncularını kutlayan Terim, “Sezon bizim için yeni başladı” dedi.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Kasım 2019, 07:50
Real Madrid maçıyla komaya giren G.Saray, Gaziantep galibiyeti ile hayata döndü. Bol yıldızlı kadrosuna karşın bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan sarı- kırmızılı ekip, İspanya deplasmanında aldığı 6-0'lık mağlubiyetle şok etkisi yaratmıştı. Büyük bir yıkım yaşayan Fatih Terim, Gaziantep karşısında sahada forması dolaşan Nagatomo, Nzonzi, Seri ve Babel'i kulübeye çekip, Ahmet, Emre, Ömer ve Adem'i sahaya sürdü. Bu yerli operasyonu sonuç da verdi.
BRUGGE MESAJI
Galatasaray, Ömer Bayram ve Feghouli'nin golleriyle sahadan galibiyetle ayrılırken ortaya konulan istekli futbol yeniden umutların yeşermesini sağladı. 2-0'lık Gaziantep maçından sonra oyuncularına teşekkür eden Terim, "Sezon bizim için bu akşam başladı" dedi, rakibe pozisyon vermedikleri için de tebrik etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise, "Brugge maçı bizi başka yerlere götürebilir" diyerek Avrupa Ligi'ni hedef gösterdi.
CHELSEA MAÇINI HATIRLATTI
Galatasaray'ın Real Madrid'e 6-0 yenilmesi sarı-kırmızılıları, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'na götürdü. Cimbom, o dönemde Chelsea'ye 5-0 yenilse de Hertha Berlin (d) ve Milan'ı mağlup ederek bir mucizeye imza atmış ve UEFA Kupası'nı getiren yolu aralamıştı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı 18 yaşındaki yetenekli sağ kanat oyuncusu Can Armando Güner ile ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, Can'ın eski kulübü Borussia Mönchengladbach ile yaptığı pazarlıklarda Barış Alper Yılmaz'dan ders çıkararak ilerledi. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri -
Lider Galatasaray, bu akşam evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Sarı-kırmızılıar, Fenerbahçe'nin sürpriz yenilgisi sonrası taraftarları önünde kazanırsa bitime 8 hafta kala puan farkı 7'ye yükselecek. İşte Okan Buruk'un RAMS Başakşehir maçı 11'i. -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında 14 Mart Cumartesi günü oynanacak olan müsabakaların VAR odası hakem görevlendirmeleri gerçekleştirildi. İşte detaylar...