Galatasaray Kasımpaşa'ya acımadı!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik galibiyet ile döndü.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanından 4-1'lik galibiyet ile döndü. Galatasaray'ın gollerini Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli (3) atarken Kasımpaşa'nın tek golü Trezeguet'den geldi.

Galatasaray bu galibiyet ile puanını 42'ye yükselterek zirve takibini sürdürdü. Kasımpaşa ise 29 puan ile 8. sıradaki yerini korudu.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Zorlu karşılaşmada hakem Ali Palabıyık görev aldı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Cevdet Kömürcüoğlu üstlendi.

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında evinde Benfica'ya 2-1 mağlup olarak, rövanş öncesi avantajını kaybeden sarı kırmızılılar, gözünü lige çevirdi. Spor Toto Süper Lig'de 7 maçtır kaybetmeyen Galatasaray, Kasımpaşa engelini de aşarak şampiyonluk yolunda bir büyük engeli daha aşmak istiyor. Kasımpaşa deplasmanına moralli gelen Galatasaraylı oyuncular, müzik eşliğinde, otobüs camlarına vurarak stada girerek geleneklerini sürdürdüler.
Kasımpaşa ise kötü gidişatı durdurmak için Galatasaray karşısında galibiyet arıyor. Ligde 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen İstanbul ekibi, sarı kırmızılılar karşısında 3 puan alarak çıkış yakalamak istiyor.

TERİM KADROYU DEĞİŞTİRDİ
Sarı kırmızılı teknik adam Fatih Terim, son oynanan Benfica maçı kadrosundan farklı bir kadroyla Kasımpaşa karşısına çıktı. Terim, Benfica maçından farklı olarak Donk, Emre Taşdemir ve Selçuk'u sahaya sürdü. Sarı kırmızılılar, Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre, Donk, Selçuk, Feghouli, Belhanda, Onyekuru ve Diagne ilk 11'i ile sahaya çıktı. Rakip Kasımpaşa ise, Scuffet, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Pavelka, Sadiku, İlhan, Khalili, Trezeguet, Koita ilk 11'i ile maça başladı.


DIAGNE, DONK VE VEYSEL ESKİ TAKIMLARI KARŞISINDA
Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne ve Donk ile Kasımpaşa'nın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Veysel Sarı eski takımlarına karşı sahaya çıktı. 2015-2016 sezonunun devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı takıma katılan Ryan Donk ile bu sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mbaye Diagne, eski takımlarına karşı sarı kırmızılı formayla galibiyet arayacak. 2014-2015 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan Kasımpaşa'ya geçen Veysel Sarı ise eski takımına karşı forma giyen sahadaki bir diğer isim olacak.
TERİM'DEN NAGATOMO VE FERNANDO AÇIKLAMASI
Teknik direktör Fatih Terim, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Fernando ve Nagatomo'nun Benfica maçını düşünerek yapılmış değişiklikler olmadığını söyledi. Nagatomo'nun ateşlendiğini ve oynayamayacak durumda olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Fernando'yu ise oynatmayı düşündüklerini ancak dizinin arkasında bir problem çıktığını belirtti.
TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Galatasaraylı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Zorlu deplasmanda kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran sarı kırmızılı taraftarlar, tezahüratlarıyla takımlarına destekte bulundular. Karşılaşma öncesi oyuncuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim lehine de tezahüratlarda bulundular.

BELHANDA'DAN 2 HAFTADA 3 GOL

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Kasımpaşa karşısında attığı golle ligde iki haftada 3 kez rakip fileleri havalandırmış oldu.

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, son haftalarda hücuma yaptığı katkılarla ön plana çıkıyor. Kasımpaşa karşısında mücadeleye 11'de başlayan Faslı futbolcu, müsabakada 22. dakikasında sahneye çıktığı ve takımını 1-0 gerideyken eşitliği sağlayan golü kaydetti.

Bu sezon ligde ilk golleri hafta Trabzonspor karşısında kaydeden Belhanda, Paşa ağlarını havalandırmasıyla ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı. Ligde 14 karşılaşmada görev alan 28 yaşındaki futbolcunun 5 de asisti bulunuyor.

YENİLMEZLİK SERİSİ 8 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray, ligde en son Beşiktaş'a mağlup olduktan sonra çıktığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray, iyi serisini bu maçta da bozmadı. Ligde son olarak dış sahada Beşiktaş'a mağlup olan sarı-kırmızılılar, bu müsabakadan sonra rakiplerine 3 puan kaptırmadı. Ligde 8 maçtır yenilmeyen Aslan, sahadan 5 kez galip ayrılırken, 3 kez de berabere kaldı.

Bu süreçte Sivasspor, Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor ve Kasımpaşa'yı mağlup ederken, Ç. Rizespor, Başakşehir ve Alanyaspor ile berabere kaldı.

22 YIL SONRA TERİM KAZANDI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 22 yıl 5 ay 25 gün sonra rakip oldu. Mücadeleden Terim galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Kasımpaşa -Galatasaray karşılaşması iki takım teknik adamının da yıllar sonra tekrar rakip olmasına neden oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, son olarak 23 Ağustos 1996 yılında oynanan lig maçında karşı karşıya geldi. Bu maçta Terim Galatasaray'ı, Denizli de Kocaelispor'u çalıştırıyordu. Müsabaka ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

İki teknik toplam 22 yıl 5 ay 25 gün sonra birbirlerine tekrar rakip oldu. Mücadeleden Fatih Terim galip ayrıldı.

Bu maçla birlikte 8 kez karşılaşan iki teknik adam 3'er kez galibiyet sevinci yaşadı, 2 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI

Galatasaray taraftarları, deplasmandaki Kasımpaşa karşılaşmasında kendilerine ayrılan tribününü tamamen doldurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray'ı taraftarları yalnız bırakmadı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki deplasman tribününü tamamen dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, mücadele öncesinde ve maç sırasında tezahüratlarıyla takımlarına destek oldu.

FEGHOULI'DEN 3 MAÇTA 4 GOL, 1 ASİST

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, ligde son 3 karşılaşmada skora katkı yaptı ve 4 gol, 1 asistle oynadı. Feghouli bu sezon toplamda ise 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Sofiane Feghouli, Kasımpaşa müsabakasında attığı gollerle galibiyeti getiren isim oldu. İlk olarak maçın 28. dakikasında sahneye çıkan Feghouli, takımını 2-1 öne geçti. İkinci yarıda 52. dakikada güzel bir aşırtma golü atan Cezayirli futbolcu kendisinin 2., takımının 3. golünü kaydetti. Yıldız futbolcu, mücadelenin 68. dakikasında sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve hat-trick yaptı. Ligde son 3 karşılaşmada da skora etki den 29 yaşındaki futbolcu, rakip fileleri 4 kez havalandırırken, 1 de asist yaptı.

Bu sezon Süper Ligde 18, UEFA Şampiyonlar Şigi'nde 3, Türkiye Kupası'nda 2, TFF Süper Kupa'da 1 ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1 olmak üzere 25 karşılaşmada görev alan Feghouli, 7 gol, 2 asitle mücadele etti.

KASIMPAŞA'DA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ağırladığı Galatasaray'a 4-1 mağlup olan Kasımpaşa'da kötü gidişat devam ediyor.

Galatasaray karşısında Trezeguet'nin serbest vuruştan fileleri havalandırmasıyla öne geçmesine rağmen Belhanda ve Feghouli'nin (3) gollerine engel olamayarak sahadan farklı mağlup ayrılan lacivert-beyazlı takım, ligde üst üste 5. yenilgisini yaşadı.

Ligin 17. haftasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettikten sonra çıktığı 5 müsabakadan da puan çıkartamayan İstanbul ekibi, 29 puanda kaldı.

SON 8 MAÇTA 7 MAĞLUBİYET

Kasımpaşa, Süper Lig'de çıktığı son 8 maçın 7'sini kaybetti.

Bu süreçte sadece Beşiktaş'ı yenen lacivert-beyazlı takım, Kayserispor, Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Galatasaray'a mağlup oldu.

Kasımpaşa, sezonun ikinci yarısında çıktığı 5 müsabakayı da yitirerek kötü bir grafik çizdi. Lacivert-beyazlılar, bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırırken kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

MUSTAFA DENİZLİ'YE "İSTİFA" TEZAHÜRATLARI

Kasımpaşalı taraftarlar, lacivert-beyazlı takımın kalesinde gördüğü 4. golün ardından teknik direktör Mustafa Denizli'yi istifaya davet etti.

Lacivert-beyazlı taraftarlar, deneyimli teknik adama yönelik "Denizli istifa", "Mustafa Denizli, rezil ettin sen bizi" ve "Mustafa Denizli, kümede tut bizi" şeklinde tezahüratta bulundu.

TREZEGUET'NİN 6. GOLÜ

Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet, Galatasaray karşısında fileleri havalandırarak bu sezon ligde 6. golüne imza attı.

Mücadelede sergilediği etkili performansla sarı-kırmızılı savunmaya zaman zaman zor anlar yaşatan 24 yaşındaki Trezeguet, ligin ilk yarısında MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Göztepe, Akhisarspor ve Bursaspor maçlarında birer kez fileleri havalandırmıştı.

MAÇIN ARDINDAN

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, UEFA Avrupa Ligi rövanşında deplasmanda oynayacakları Benfica karşılaşması için, "Onlar burada kazanmayı başardılarsa biz de onları orada yenebiliriz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Mücadelede hat-trick yapan sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Sofiane Feghouli, mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Puan olarak Başakşehir'in arkasında olduklarını hatırlatan başarılı futbolcu, "Onları takip ediyoruz. Bundan sonra kolay olan maç olmayacak, zor olacak. 1-0 yenik durumdaydık, 4-1 ile geriden gelmesini bildik. Bu da takımın ne kadar kaliteli oyunculardan oluştuğunu gösteriyor. Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu.
"SADECE BEN DEĞİL, TAKIM OLARAK BU GOLLERİ ATTIK"
Hat-trick yaptığı için mutlu olduğunu dile getiren Feghouli, "Bu gollerden dolayı çok mutluyum. Öncelik olarak aileme, eşime ve bütün yakınımda olan insanlara bu golleri armağan etmek istiyorum. Taraftarlarımızı da es geçmemek gerekiyor. Her zaman bize destek oluyorlar. Onlara da teşekkür ederim. Bunu sadece ben değil, biz takım olarak, Galatasaray olarak bu golleri attık. Takım arkadaşlarımız olmasaydı, bu golleri atamazdım. Özellikle Belhanda, Onyekuru ve Donk pasları verdi. Onların sayesinde ben de 3 gol attım" şeklinde konuştu.
"ONLAR BURADA KAZANMAYI BAŞARDILARSA BİZ DE ONLARI ORADA YENEBİLİRİZ"
UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda Portekiz deplasmanında oynayacakları Benfica karşılaşması hakkında da değerlendirmede bulunan yıldız futbolcu, "İlk maçı detaylardan dolayı kaybettik. Biz kaybetmemek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Çok iyi oynadığımızı da düşünüyorum. Onlar burada kazanmayı başardılarsa biz de onları orada yenebiliriz. Onlar da iyi bir takım biz de iyi bir takımız. Sonuçta orada da yenebiliriz" dedi.
Sofiane Feghouli, geleneksel olarak her hat-trick yapan futbolcu gibi maçın topunu alarak stattan ayrıldı.

MUSTAFA DENİZLİ: "YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKACAĞIZ"

Galatasaray'a sahasında 4-1 kaybeden Kasımpaşa, ligde üst üste 5. mağlubiyetini alırken, Teknik Direktör Mustafa Denizli, maçın ardından konuştu. Bu durumdan yüzlerinin akıyla çıkacaklarını söyleyen tecrübeli hoca, yarından itibaren çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Süper Lig'in ikinci yarısında puan alamayan Kasımpaşa, sahasındaki maçta Galatasaray'a 4-1 mağlup olurken, Teknik Direktör Mustafa Denizli maçın ardından soruları yanıtladı. Kötü serinin devam ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Denizli, "İlk yarıda yakaladığımız iyi serinin tam tersini yaşıyoruz. İlk yarının sonunda ikinci sıradaki ekiple aynı puanda bitirdiğimiz lige çok kötü bir başlangıç yaptık. Oyuna iyi başladığımızı söyleyebiliriz. Gol attık, gol kaçırdık. Ama yediğimiz golden sonra problemler yaşadık. Bunu değiştirecek olan bizleriz ve bunu yapacağız. Önümüzdeki süreç çok önemli bizim adımıza ve bu dönüşü yapacağız. Bunu yapmak için de yaptığımız hatalara mutlaka çare bulacağız. Çok fazla bir şey söylemem gerekmiyor. Bu mücadeleden mutlaka yüzümüzün akıyla çıkacağız. Futbolcularım da, ben de, camiamız da üzülüyor. Ama bunu değiştirecek potansiyelimiz var. Yediğimiz goller, bizim adımıza, bir Süper Lig takımının yaşamaması gereken pozisyonlardan kaynaklandı. Öyle ya da böyle çareyi bulacağız pes etmeyeceğiz. Güçlü bir takıma karşı kaybettik. Final pasları da vuruşları da bizden daha beceriliydi. Neticede üzüldüğümüz bir 90 dakika oldu" diye konuştu.

"BU KÖTÜ SERİYİ KIRACAĞIZ"

Ligde yapabilecekleri en iyi dereceyi yapmak istediklerini söyleyerek sözlerini sürdüren Mustafa Denizli, "Yapabileceğimiz en iyi dereceyi yapmak istiyoruz. Buna benzer bir seri ilk yarıda da yaşanmıştı. Puan alamadığımız maçlar oldu. Bir değişim yaşadık. Tahminimizden daha fazla etkilendik. Aramıza kattığımız arkadaşlarla, takımın oyun pozisyonunu değiştirmek için gereken süreç şu ana kadar yaşanmadı. Bazı oyuncularda beklemediğim düşüşler oldu. Bunları yaşadık. En kısa sürede yeniden toparlanacağız. Önümüzde bizim adımıza çok önemli 3 maç var. Mutlaka bu kötü seriyi kıracağız" dedi.

Ligin ikinci yarısında gol yedikten sonra kırılmalar yaşadıklarını söyleyen Denizli, "Yediğimiz gole kadar, oyun düşündüğümüz gibi gerçekleşti. Golü de bu düşüncemizle bulduk. Bir de İlhan'ın karşı karşıya bir pozisyonu vardı. İlk yarıda yediğimiz gollerde kırılganlık göstermiyorduk ama ikinci yarıda, yediğimiz gollerden sonra kırılganlık yaşıyoruz. Yarından itibaren bu konular üzerine çok çalışmamız lazım. Özellikle savunma olarak ve takım savunması olarak yaptığımız bazı eksikler var. Rakipten daha fazla koşmak çok fazla bir şey ifade etmiyor. Önemli olan doğru koşuları yapmak. Verilere bakıldığında skorla bağdaştıramıyorsunuz ama futbol öyle bir oyun değil. Biz bu akşam bunu yaşadık" diyerek sözlerini tamamladı.

FATİH TERİM: "BELHANDA'DAN MEMNUNUM"

Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Diagne'nin performansı ile ilgili gelen soruyu cevapladı. Terim, "Diagne belki gol atmıyor ama oyun içerisinde rakip defansı zorlayan ve geriden koşan oyunculara boş alan yaratan bir oyuncu. Herkes gol atmasını istiyor ama bazı oyuncuların adaptasyonu fazla sürebilir. Gerek Diagne, gerek Mitroglou başvurabileceğimiz oyuncular. Tabi Diagne daha etkin oynayacaktır. Gol atmadığı için göze batıyor. Gol atmaya başlarsa çok daha rahat edeceğiz. Biraz zamana ihtiyacı var. Çok kısa sürede inşallah olur bu. Varlıkları bile merkezde önemli" diye konuştu.

"YETİŞTİKLERİ YERİ UNUTMAMALILAR"

Genç oyuncularla ilgili de konuşan Terim, "Genç oyunculara gelince; açıkçası onların kulübümüzde kalmasını istiyoruz. Kontrat için de gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Bazılarının 1.5 senesi var, bazılarının sene sonu bitiyor. Kontratlarında çok önemli bağlayıcıları olmayanlar var. Ama hepsinin, 'Galatasaray ne diyorsa, biz onu yaparız' demesini bekliyorum açıkçası. Çünkü Galatasaray'ın hiçbir genç oyuncusu, kendisine göre bir şey yapmaz. Olmazsa da profesyonelce neyse gereken yapılacaktır. Gitmesi gerekiyorsa Galatasaray zaten izin veriyor. Yetiştikleri yeri unutmamaları gerekiyor. Bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyor" dedi.

"EMRE'NİN DE KATILMASIYLA ÇOK GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Donk ve Selçuk'un performansını da değerlendiren Terim, "Selçuk'u, Alberto ile de görüşerek özel idmanlarla hazırlamaya çalışıyoruz. Bugün 1 km. koşmuş, memnunum. Donk ise hem stoper hem orta saha kullandığımız bir oyuncu. Art arda maç oynuyoruz, herkese ihtiyacımız var. Beklerle tabi sıkıntılarımız var. Üçüncü gün maça çıkıyoruz. Benfica'dan Kasımpaşa'ya çıkıyoruz, bunlar zor maçlar. Yarın sabah antrenmanından sonra seyahate gidiyoruz. Sonra Perşembe oradan gelip Akhisar'la oynayacağız. 3'er gün arayla bunlar. O yüzden ihtiyacımız var herkese. Donk'un geçen seneden daha iyi olmasını bekliyorum. Golü kötü yedik ama reaksiyonu çabuk gösterdik, oyunu elimize aldık. Oyuncularımız özverisine de ihtiyacımız var. Fernando'nun kart cezalısı olması iyi değil. Bugün Martin bizim için çok önemliydi. 11-12 maçtır hiç durmadan oynuyor, mecburuz koymaya. Mariano'yu koymayacaktık, sıkıntısı vardı. Selçuk'un performansından da Donk'dan da memnunum. Emre'ye parantez açmak istiyorum. 1.5 sene oynamayan bir oyuncu için çok memnunum. İnşallah güvenebileceğimiz bir oyuncu olacaktır. Emre Akbaba esas sıkıntılarımızdan bir tanesi. Bugün Belhanda'nın yerine onu alabilirdim ama Belhanda kırmızı kart görmesin diye çıkardım hemen. Emre'nin de katılmasıyla çok daha güçlü olacağız" şeklinde konuştu.

"BELHANDA'DAN MEMNUNUM"

Belhanda'daki değişim hakkında da konuşan Fatih Terim, "Belhanda iyi bir oyuncu. Bazı oyuncuların sahada performansını yükseltebilmesi için mutlu olması, zevk alması gerek. Antrenmana mutlu gelmesi gerek. Biz Belhanda'yla bunu yakaladık. Onu birkaç rolde de oynatabiliyoruz. İşin sırrı mutlu olması. Ben de çok memnunum Belhanda'dan" dedi.

"GERÇEKTEN MEMNUNUM"

Feghouli'nin performansını da değerlendiren Terim, "Hat-trick yapması dikkat çekici. Önemli bir iş. Orta saha kenar onayan bir oyuncunun, gol attıran bir oyuncunun hat trick yapması kendisi için de çok iyi. Golü ne kadar çeşitli oyuncu atarsa o kadar iyi. Feghouli adına memnunum. Ciddi bir istikrar ve iyi oyunu var. Saygı duymak lazım. Bütün oyuncularımız için aynı şeyi söyleyebilirim. 3 gün evvel yüksek tempolu oyun sonrası oyuncularım bu performansı kolay değil, gerçekten memnunum. Kasımpaşa'da her an her şeyi yapabilecek oyunculara sahipti, o yüzden mutluyum" şeklinde konuştu.

"EN İYİ YAPTIĞIMIZ İŞ PAS YÜZDESİYDİ"

Pas yüzdesini yüksek tutmanın öneminden bahseden Terim, "Eğer biz pas yüzdesini yüksek tutarsak, rakibin bizden kazanacağı topları otomatik olarak kesiyoruz demektir. Bakın yediğimiz gollere, muhakkak çıkarken merkezden kaybettiğimiz toplar vardır. Rakibin geçiş oyunlarını engellemiş oluyoruz. Biz pas futbolu oynuyoruz. Oyunun durumuna göre şekil değiştirebiliriz ama ana felsefemiz bu. Bugün bu açıdan çok önemliydi. Trezeguet'e kaptıracağız toplar sağlıklı olmazdı. Takımın pas yüzdesi bugün iyiydi, bundan sonra da yüksek tutmaya çalışacağız. En önemli yaptığımız iş bugün bu oldu" ifadelerini kullandı.

"DAHA ÇOK GELİŞECEKLERDİR"

"Oyunun temelinde savunmadan iyi çıkmak bizim için çok önemliydi" diyen Terim, "Geriden oyunu kurabilmemiz önemliydi. Merkez defans oyuncularının bizim için önemi çok. İkisi de büyük katkıda bulunuyor. Bizi ikinci üçüncü bölgeden daha rahat çıkmamızı sağlıyorlar. Eğer baskı yerlerse kendilerinin de çıkma yeteneği olduğu için bizi rahatlatıyorlar. Bu iki genç arkadaşın daha da çok gelişeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

DİĞER HABERLER

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.