Galatasaray'ın son gözdesi Arouna Kone
Sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili yıldız için Shakhtar Donetsk ile yarışıyor
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Şubat 2012, 22:54
- Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 01:49
Avrupa'da eski başarılı günlerine dönmeyi hedefleyen ve bunun için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Galatasaray, Arouna Kone ile yakından ilgileniyor. Daha önce de bu oyuncuyu isteyen sarı-kırmızılı ekip, kiralık forma giydiği Levante'de attığı gollerle adından söz ettirince Kone'yi yeniden gündemine aldı. İddiayı İspanya'nın Levante gazetesi sayfalarına taşırken, haberde sarıkırmızılı takımın, 28 yaşındaki oyuncu için Shakhtar Donetsk ile yarıştığı ifade edildi.
HAMBURG PEŞİNDE
Kone'nin bonservisinin Sevilla'da olmasına karşın satın alma opsiyonunun Levante'de olduğu iddia edildi. Galatasaray ve Shakhtar, Levante'nin çekilmesi halinde transferi gerçekleştirilebilecek. Bu arada sarı-kırmızılı ekipte gözden düşen Milan Baros'u Zenit ve Spartak Moskova'dan sonra Hamburg da transfer listesine dahil etti. Yeni bir golcü almayı planlayan Galatasaray'ın bir yıl daha sözleşmesi bulunan Çek golcüyü, kabul etmesi halinde Almanya'ya gönderebileceği ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Turkcell Süper Kupa Yarı Final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısı sonrası, sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Davide Frattesi hakkında konuştu. -
Galatasaray'da ayrılık iddiaları ile gündem olan Mauro Icardi, yaptığı açıklama ile sarı-kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti. İşte yıldız golcünün transfer iddialarına yanıtı... | Son dakika GS spor haberleri -
Galatasaray'da Okan Buruk ve Trabzonspor'da Fatih Tekke, Turkcell Süper Kupa'da oynayacakları yarı final mücadelesi öncesi düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundular.