Fenerbahçe'den sol bek hamlesi! Archie Brown gidecek o isim gelecek
Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Sona eren sezonda Archie Brown'ın performansının beklentinin altında kalması sebebiyle sarı-lacivertliler sol bek transferi yapma kararı aldı. Fenerbahçe'nin transfer listesindeki ilk isim ise ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Haziran 2026 06:50
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sol beke de takviye kararı aldı.
Geçen sezon başında kadroya katılan ancak sergilediği performansla beklentilerin altında kalan Archie Brown'la yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, bu bölge için PSV Eindhoven'ın yıldızı Mauro Junior'u listenin ilk sırasına yazdı.
Teknik direktör İsmail Kartal'dan gelen talep sonrasında harekete geçme kararı alan Fenerbahçe Yönetimi, önümüzdeki hafta içinde Hollanda temsilciyle masaya oturacak.
PSV Eindhoven'la Haziran 2029'a kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki sol bek için şartlar zorlanacak.
Junior'la anlaşılması halinde Archie'ye gelen teklifler de değerlendirmeye alınacak ve İngiliz sol bekle yollar ayrılacak.
Hollanda medyası da Fenerbahçe'nin Junior'la ilgilendiğini ve teklif yapacağını doğruladı.
2017'DE ALTYAPIYA GELDİ
Junior, 1 Temmuz 2017'de Desportivo U20 Takımı'ndan PSV'nin U21 takımına transfer oldu. Yarım sezon sonra A Takıma yükseldi. 2019'da ise Heracles'e kiralık olarak gönderildi. Kiradan döndükten sonra ise PSV Eindhoven'ın değişilmez isimlerinden biri oldu.
37 MAÇTA OYNADI
Mauro Junior, geride bıraktığımız sezonda PSV Eindhoven formasıyla, Eredivisie'de 26, Şampiyonlar Ligi'nde 7, KNVB Beker'de 3 ve Johan Cruijff Schaal'da 1 olmak üzere toplamda 37 maçta forma giydi ve 1 gol, 11 asistlik performans ortaya koydu.
PORTO'NUN RADARINDA
Brezilyalı oyuncu, sadece Fenerbahçe'nin değil, Portekiz devi Porto'nun da radarında bulunuyor.
Ayrıca İtalyan temsilcisi Como, İspanyol ekibi Real Betis ve İngiliz Leeds United, Junior'u takip eden diğer takımlar.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezon kadro çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin İtalya'da forma giyen yıldız bir savunmacı için resmi girişimde bulunduğu ve Kolombiyalı futbolcunun bu teklife yanıt verdiği öne sürüldü. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda sarı-lacivertli kulübün gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transfer politikalarına yönelik çarpıcı ifadeler kullanan Yıldırım, gündemde yer alan isimlere tepki gösterirken "Santrfor transferini bu hafta içinde bitiririz" dedi. İşte o açıklamalar... | Son dakika FB spor haberleri -
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, N'Golo Kante transferinden dolayı eski yönetime tepki gösterdi. Yıldırım, "Çıkıp aldığımız paraya satarız diyorsunuz, gel verdim sana Kante'nin yetkisini. Satabiliyorsanız satın." dedi. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri