Fenerbahçe'den Leao bombası! Aziz Yıldırım ve Hakan Safi transferde de karşı karşıya!
Fenerbahçe'de başkan adayları, Rafael Leão transferi için adeta yarışa girdi. Milan'ın 55-60 milyon euro bonservis belirlediği yıldız oyuncuya sarı-lacivertli formayı giydirmek için yoğun çaba harcanıyor. İşte detaylar... (Son Dakika FB Haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Mayıs 2026 06:50
- Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2026 09:32
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da gerçekleşecek kongre öncesi iki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Hakan Safi seçimin dışında transferde de karşı karşıya geldi.
Takvim'in haberine göre; iki adayın da Milan'ın Portekizli yıldızı Rafa Leao'yu seçim vaadi olarak belirlediği ve 26 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek için hem Milan, hem de Leao'nun menajeriyle görüşmelere başladı.
29 MAÇTA 10 GOL KAYDETTI
Milan'ın sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Leao için 55-60 milyon euro bandında bir rakamı kabul edeceği belirtiliyor.
Bu sezon Milan'da inişli çıkışlı bir performans sergileyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu çıktığı 29 maçta 10 gol atarken 3 de asiste imza attı.
Milan ile yaşadığı sorunlarla dikkat çeken Leao'nun İtalyan ekibiyle olan kontratı 2028 yılında sona erecek.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için geri sayıma geçen Fenerbahçe'ye şok bir haber geldi. UEFA'nın haziran ayının ilk haftasında sarı-lacivertlilere dev bir ceza keseceği öğrenildi. İşte o rakam... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, ekibiyle birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çizme basını, sarı-lacivertlilerin eski başkanının gündemine aldığı dünya yıldızını duyurdu. İşte o isim ve detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın seçilmesi halinde teknik direktörlük görevine Aykut Kocaman'ı getireceği iddia edilmişti. Yıldırım, tecrübeli çalıştırıcıyla ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar... (FB spor haberi)