UEFA'dan Fenerbahçe'nin golcüsü Jhon Duran'a 2 maç ceza!
Son dakika haberi: UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, temsilcimiz Fenerbahçe'nin golcüsü Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Aralık 2025, 15:55
- Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2025, 16:00
UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, temsilcimiz Fenerbahçe'nin golcüsü Jhon Duran'a 2 maç ceza verdi.
Duran, Avrupa Ligi'nde oynanacak Brann ve Aston Villa maçlarında forma giyemeyecek.
Kolombiyalı forvet, Ferencvaros maçında rakibini yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart görmüştü.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Galatasaray-Samsunspor mücadelesinin uzatma dakikalarında yaşanan pozisyon ile ilgili yaptığı paylaşımla TFF'ye çağrıda bulundu. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Ara transfer döneminde forvet takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Alexander Sörloth için ısrarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yöneticiler, Norveçli golcünün menajeriyle önümüzdeki hafta bir kez daha masaya oturacak ve şartları konuşacak. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe, bugün RAMS Başakşehir’e konuk olacak. Sarı-lacivertlilerde tek hedef; sahadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yolunda hata yapmamak. Teknik direktör Tedesco, oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyet istedi. Öte yandan İtalyan çalıştırıcı, kart cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek olan Jayden Oosterwolde'nin yerine oynayacak ismi de belirledi. İşte Fenerbahçe'nin RAMS Başakşehir maçı muhtemel 11'i... (FB spor haberi)