Fenerbahçe’de derbi öncesi dev prim! “Galatasaray’ı yenerseniz…”
Ferencvaros beraberliğinin ardından soyunma odasına inen Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, takıma moral aşılayarak Galatasaray derbisi için 100 milyon TL prim sözü verdi. İşte detaylar… (FB spor haberleri)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Kasım 2025, 10:32
- Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2025, 15:05
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, UEFA Avrupa Ligi'nde Ferencvaros ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından soyunma odasına inerek futbolcularla özel bir toplantı gerçekleştirdi.
Takımına moral veren Saran, yaklaşan Galatasaray derbisi öncesinde oyunculara önemli bir prim sözü verdi.
Takvim'in haberine göre Saran, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada derbi galibiyeti halinde 100 milyon TL prim dağıtacaklarını belirtti.
Bu primin kendisi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ceplerinden karşılanacağını ifade eden Saran, takıma güveninin tam olduğunu vurguladı.
Başkan Saran'ın toplantıda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Galatasaray derbisini kazanırsanız size 100 milyon TL vereceğim. Size güveniyorum.
İyi bir takımız."
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, 5 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı kritik derbi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığından dönen Levent Mercan da sahaya çıktı. İşte detaylar... -
Santrfor takviyesi doğrultusunda gündemine Juventus'tan Lois Openda'yı alan Fenerbahçe, transferde kararını verdi. Serie A temsilcisinde beklenen performansı gösteremeyen Belçikalı oyuncu için harekete geçilip geçilmeyeceği o tarihte belli olacak. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Anderson Talisca için ülkesinin takımlarından Corinthians'ın harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. Sao Paulo temsilcisi, Memphis Depay ile tıkanan yeni sözleşme görüşmelerinin ardından sarı-lacivertlilerin 32 yaşındaki yıldızını transfer etmeyi hedefliyor. İşte detaylar...