Fenerbahçe'de transfer pişmanlığı! O isimle yollar ayrılacak
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da son olarak transfer edilen o futbolcunun sergilediği performans büyük hayal kırıklığı haline gelirken oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 11 Mayıs 2025, 10:57
- Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2025, 13:05
Fenerbahçe son olarak Trendyol Süper Lig'în 35. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'i 4-1'lik skorla mağlup etti.
Karşılaşmada bazı futbolcular sergilediği oyunla taraftarların tepkisini çekti. Bu futbolculardan birisi de Diego Carlos oldu.
Sarı-lacivertlilerde şimdiye kadar süre aldığı dakikalarda etkisiz performans gösteren futbolcu için Kanarya'da flaş karar alındı.
Sabah'ın haberine göre; 10 milyon Euro bonservis bedeliyle takıma kazandırılan Brezilyalı stoper, hem Kayserispor hem de Başakşehir maçında oyundan alınan ilk isim oldu. Haber detayında, senelik 4 milyon Euro kazanan Diego Carlos ile yolların ayrılmasının beklendiği belirtildi.
Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki savunma oyuncusun 5 maçta forma giydi ve 188 dakika sahada kalabildi.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Turkcell Süper Kupa yarı final müsabakalarının öncesinde ortak basın toplantıları düzenleneceğini duyurdu. -
Fenerbahçe Kulübü, 1 milyar 250 milyon lira olan şirket sermayesini 6 milyar 250 milyon liraya çıkaracak. Kulüp elde edilecek gelirin en az yüzde 70'ini finansal borçlar için kullanacak. -
Fenerbahçe'de Fred hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Brezilyalı futbolcunun ülkesine döneceğine dair iddialar gündeme gelirken o takım şartlarını sordu ve dikkat çeken bir transfer kararı aldı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)