Fenerbahçe'den transfer operasyonu! Talisca'nın ardından Roberto Firmino bombası!
Anderson Talisca transferi için gün sayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Ocak ayında kadrosuna 3-4 takviye yapması beklenen Kanarya, Talisca'dan sonra Roberto Firmino ismine yoğunlaştı. Sarı lacivertliler, Brezilyalı futbolcu için Suudi Arabistan ekibiyle temasa geçti. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Aralık 2024, 10:39
- Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2024, 10:48
Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü.
Ligin ikinci yarısında puan farkını kapatmak isteyen sarı lacivertlilerde gözler transfere çevrildi.
Ocak ayında kadrosuna önemli takviyeler yapması beklenen Fenerbahçe, anlaşma sağladığı Anderson Talisca için gün sayıyor.
Kanarya, ara transfer döneminde Talisca'dan sonra bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.
Sabah'ın Arap basınından derlediği habere göre kariyerini Al Ahli'de sürdüren 33 yaşındaki Brezilyalı golcü Roberto Firmino'nun Ocak ayında Fenerbahçe'nin yolunu tutacağı belirtildi.
Brezilyalı golcünün Al Ahli'den ayrılarak Jose Mourinho'nun görev yaptığı Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.
Bu sezon Al-Ahli formasıyla 19 maça çıkan Firmino, 6 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.
Brezilyalı forvetin sözleşmesi 2026 Haziran ayı sonunda bitiyor. Firmino Arap kulübünden yıllık 19 milyon Euro kazanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, altyapısından yetişen milli kaleci Mert Günok’u yeniden kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Tecrübeli file bekçisi, kulüp binasında düzenlenen törenle 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı. -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi | Musaba ve Guendouzi'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, savunma hattını güçlendirmek için rotasını Union Berlin'in Portekizli stoperi Diogo Leite'ye çevirdi. İşte detaylar… (FB spor haberleri) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberi | Teknik direktör Domenico Tedesco'nun raporu doğrultusunda hücum hattında çok yönlü bir profile yönelen Fenerbahçe'nin gündemine yeni bir isim girdi. Nkunku ve Lookman tarzı bir oyuncu arayan sarı-lacivertlilere, Amine Gouiri'nin önerildiği öğrenildi. Cezayirli yıldız, Galatasaray'ın da radarında. İşte detaylar... (FB spor haberleri)