Semih Şentürk'e İspanya'da saldırı!
Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu Semih Şentürk, Barcelona'da kapkaç saldırısına uğradı. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Kasım 2024, 11:37
Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski golcüsü Semih Şentürk, bir etkinlik için eşiyle birlikte gittiği Barselona'da kapkaççıların saldırısına uğradı.
Barselona'da eşiyle birlikte taksiye binmek isteyen eski futbolcu kapkaç saldırısına uğradı. Semih Şentürk'ün yanına gelen saldırgan, çantasını almak istedi. Kapkaççıya direnen Şentürk, çantasını kurtardı ancak kol saatini hırsıza kaptırdı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken o futbolcuyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıldız isim için son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinin devreye girdiği öğrenildi. İşte detaylar... -
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden dikkat çeken bir açıklama yayımlandı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna bir santrfor takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler Alexander Sörloth ismi için çaba gösterirken alternatifini ise belirledi. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)