Ömer Üründül Fenerbahçe - Lille maçını yorumladı!
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında uzatmalara giden maçta Fransız ekibi Lille ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden sarı lacivertliler, Devler Ligi'ne veda etti. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül de Fenerbahçe - Lille müsabakasını çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Ağustos 2024, 09:18
"Dün gece gerçekten F.Bahçe için dramatik bir sonla bitti. Aslında ilk maçın skorundan sonra zor bir maç bekleniyordu. Lille takımının pas organizasyonunun iyi olması F.Bahçe için handikaptı"
"Çünkü Lille'in sahaya iyi yayılmaları F.Bahçe'yi geriye itiyor, takımı hırpalıyordu. Buna rağmen ilk yarıda gole yakın ataklar F.Bahçe'den geldi. Rakibin ise sadece bütün maçta bir net pozisyonu vardı. O da ilk yarıda."
"İkinci yarıda F.Bahçe daha atak oynamaya başladı. Mourinho 63. dakikada En-Nesyri ile çift santrfora döndü"
"Dzeko, Tadic ve Saint-Maximin de fiziksel olarak yorulmuşlardı"
"Bu durumda 10 dakika Lille oyunu domine etti. Ama hasarsız atlatıldı. Sonra F.Bahçe yüklenmeye devam etti"
"Mourinho son koz olarak Cenk'le 3 santrfora döndü. Uzatma bölümünde de F.Bahçe öne geçti. Artık seyirci de coşmuştu, takım da hırslanmıştı"
"Ekstra bir enerji yüklenmesi oldu. Uzatmada da işler iyi gidiyordu. Oyunun gidişatı F.Bahçe'nin lehineydi"
"Mourinho, uzatmalara başlamadan Dzeko'yu çıkartıp Bartuğ'u alarak doğru hamle yaptı"
"Ve bu arada rakip 10 kişi kaldı. İşte bu 10 kişi kalmaları F.Bahçe'ye zarar verdi"
"İşi penaltılara bırakmadan bitirelim diyerek tüm riskler alınınca rakip önce 1 kişi eksik kontratak yaptı"
"İkinci kontratakta VAR'dan gelen penaltı kararı ile şok gol geldi"
"Cenk'in direkten dönen kafası büyük şanssızlıktı. Szymanski ve İsmail Yüksek, çok efor sarf ettiler"
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi durdu. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Devre arasında orta sahaya takviye yapması beklenen Fenerbahçe'de Joey Veerman transferinin iptali ve Matteo Guendouzi için resmi teklif sunulmadığının ortaya çıkmasının ardından gözler Ajax'ta forma giyen Kenneth Taylor'a çevrildi. Hollanda basını sarı-lacivertlilere müjdeyi verdi. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Anthony Musaba'nın ardından hücum hattına bir takviye daha yapma kararı alan sarı lacivertliler, Galatasaraylı Victor Osimhen'in kankası için devreye girdi. İşte o isim ve transferin detayları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)