Jose kalmamı istedi
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Alanyaspor'la anlaşan Serdar Dursun, "Başkanlık seçimi sonrasında Mario Branco ile görüşmem oldu. O bana 'Hoca ve başkan seni istiyor' dedi. Daha sonra teklif yolladı. Ama anlaşamadık, nasip olmadı. Boşa çıkan bir futbolcu olarak teklifler geldi" dedi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Ağustos 2024 06:50
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da düzenlenecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi flaş bir iddia gündeme geldi. Seçim tarihinin daha erken bir tarihe alınma ihtimalinin olduğu iddia edildi. İşte detaylar... | Son dakika Fenerbahçe haberleri -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: 2022/23 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şu an Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın hocalığını yapan teknik direktör Jorge Jesus, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak bir itirafta bulundu. İşte o sözler... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)