Fenerbahçe'de sağlık kontrolleri başladı
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri başladı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho, teknik ve idari kadro ile futbolcular sağlık kontrolünden geçirildi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Haziran 2024, 12:51
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik ve idari kadro ile futbolcular sağlık kontrolünden geçti.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Jose Mourinho, teknik ve idari kadro ile futbolcular, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Kan tetkikleriyle başlayan sağlık kontrolünde, teknik heyet ve futbolcular, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testleriyle tamamlandı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Rodrigo Becao ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli yönetimin Brezilyalı oyuncunun menajeri ile görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı sürerken Fenerbahçe ve Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi yaşanan hareketlilik dikkat çekiyor. Alman basınında servis edilen o haberin ardından Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Karim Adeyemi'nin Süper Lig'e gelme ihtimali konuşuluyor. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerhaçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile TÜMOSAN Konyaspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 4-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Fenerbahçe-Konyaspor maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi)