Fenerbahçe'den flaş Batshuayi kararı! Menajeri İstanbul'a çağrıldı
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de her ne kadar Edin Dzeko'nun arkasında yedek kalmış olsa da takma katkısı tartışılmayan isim olan Batshuayi için sarı-lacivertlilerde yönetimden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları... FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Nisan 2024 06:50
Sezon başında Nottingham Forest'ın kapısından dönen, devre arasında ise Ada ekiplerinden teklifler alan Michy Batshuayi'nin sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyordu.
Ancak sonradan oyuna girip gösterdiği performansla bir anda 'nöbetçi golcü' lakabını alan Belçikalı oyuncu, hem taraftarların hem yönetimin hem de teknik heyetin takdirini kazandı. Yönetim de bu başarılı grafik sonrasında Batsman'la yola devam etme kararı aldı.
GÖRÜŞÜLECEK
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki golcünün kontratında +1 yıl opsiyon bulunuyor ve yönetim bu opsiyonu devreye sokma kararı aldı.
Ayrıca Belçikalı golcünün menajeri İstanbul'a davet edildi. 2027'ye kadar yeni kontrat önerilecek Batshauyi'nin maaşına da bir miktar iyileştirme yapılacak.
2022'de Chelsea'den 3.5 milyon euroya alınan Batshuayi, bu sezon toplamda 25 gol katkısı verdi. Ligde 477 dakika da 10 gol attı. 48 dakikada bir gol kaydetti.
LEEDS'İN HEDEFİNDE
İngiliz ekibi Leeds United, Premier Lig'e yükselmesi halinde Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmak istiyor.
Ada temsilcinin, Batshuayi'nin menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve durumu hakkında bilgi aldığı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe, takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, bahis eylemi nedeniyle 12 ay hak mahrumiyeti alması sonrası konuyu görüşmek üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle bir araya geldi. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Jonathan David ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Kanadalı yıldız hakkında Süper Lig devlerini transferde üzen haber geldi. İşte detaylar... -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Kasımpaşa'ya kiraladığı İrfan Can Kahveci, sezon sonunda yeniden sarı-lacivertli takıma dönecek. Milli futbolcu, kulüpteki geleceğiyle ilgili kararını verdi. İşte detaylar... (FB spor haberi)