Fenerbahçe'de Pendikspor maçı öncesi 4 eksik!
Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor'un konuğu olacak. Sarı-lacivertlilerde, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Emre Mor ve Joshua King'in yanı sıra Ludogorets karşısında sakatlanan Djiku takımdaki yerini alamayacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Ekim 2023 10:37
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşacak. Pendik Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bu sezon ligde ve Avrupa'da çıktığı 18 maçın tamamından galibiyetle ayrılmayı başaran Fenerbahçe, Pendikspor deplasmanını da kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Fenerbahçe 10. haftaya 27 puanla lider girerken, Pendikspor ise 7 puanla 18. sırada yer alıyor.
FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Fenerbahçe, Pendikspor deplasmanında 4 futbolcusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Emre Mor ve Joshua King'in yanı sıra Ludogorets karşısında sakatlanan Djiku da takımdaki yerini alamayacak.
DEPLASMANDA GOL YEMEDİ
Bu sezon ligde boy gösterdiği 4 deplasman mücadelesinden 12 puanla ayrılmayı başaran Fenerbahçe, rakip sahada kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertli ekip geride kalan 4 dış saha maçında Yılport Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü'nü 1-0, Corendon Alanyaspor'u 1-0 ve Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.
PENDİKSPOR'LA LİGDE İLK RANDEVU
Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Süper Lig'de boy gösteren Pendikspor'la ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım bugüne kadar Türkiye Kupası'nda 2 kez rakip oldu. 14 Aralık 1999'da oynanan karşılaşmayı Pendikspor 2-1 kazanırken, 28 Kasım 2012'deki mücadeleden Fenerbahçe 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.
SAMET AKAYDİN'İN İLK 11'DE OYNAMASI BEKLENİYOR
Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydın, Pendikspor karşısında formaya yakın görünüyor. Sakatlığı bulunan Serdar Aziz ve Djiku'nun yokluğunda teknik direktör İsmail Kartal'ın savunmada Becao-Samet ikilisine yer vermesi bekleniyor. Samet Akaydın, bu sezon ligde 4 maçta forma giyerken toplamda 51 dakika sahada kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Genç ve potansiyelli oyuncuları kadrosuna katarak geleceğe yatırım yapmayı sürdüren Fenerbahçe, 16 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Doue Guelassaih Abimel ile anlaştı. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'de başkan adayları Aziz Yıldırım ve Hakan Safi'nin Kim Min-jae'nin transferi için hem oyuncunun menajeri hem de Alman ekibiyle görüştüğü öğrenildi. Hem Min-jae'nin hem de Bayern Münih'in talebi ise ortaya çıktı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ) -
Adı son dönemlerde Fenerbahçe ile anılan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, "Bir teknik adam olarak sahanın kokusunu özlüyorsunuz ama benim tek düşüncem Türk Milli Takımı" dedi.