Fenerbahçe, Spartak Trnava mesaisine devam etti
Son dakika spor haberleri: UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de hazırlıklar ara vermeden sürüyor. İşte son gelişmeler... FB SPOR HABERLERİ
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 03 Ekim 2023 18:58
Fenerbahçe, perşembe günü deplasmanda Spartak Trnava ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2'nci maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesislerinde yapılan idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.
Karşılaşma için yarın öğlen saatlerinde Slovakya'ya gidecek sarı-lacivertlier, son antrenmanını akşam saatlerinde maçın oynanacağı stadyumda yapacak.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 9 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdürüyor. İşte detaylar... -
Fenerbahçe'nin sezon başında Girona'ya ardından Dinamo Zagreb'e kiralık olarak gönderdiği Dominik Livakovic, sarı-lacivertli takıma dönmeye hazırlanıyor. 31 yaşındaki file bekçisi için Premier Lig'den sürpriz bir takımın devrede olduğu aktarılıyor. İşte detaylar... | Son dakika FB spor haberleri -
Son dakika Fenerbahçe haberleri: 2022/23 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şu an Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın hocalığını yapan teknik direktör Jorge Jesus, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, sarı-lacivertli taraftarları kızdıracak bir itirafta bulundu. İşte o sözler... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)