Jorge Jesus Rennes maçının ardından konuştu!
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Fransa'da Rennes ile berabere kaldı. Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Jesus'un o sözleri...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Eylül 2022 00:31
- Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022 01:39
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Fransa'da Rennes ile berabere kaldı.
Kanarya'da teknik direktör Jorge Jesus maçın ardından açıklamalarda bulundu.
İşte Jesus'un o sözleri;
"2-0'dan maçı çevirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 5 dakika daha olsa kazanabilirdik. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ederim"
"Tribündeki taraftarların Fenerbahçe futbolcusuna laf söylemesi normal değil ancak böyle şeyler oluyor futbolda. Oyuncularımı bu akşam gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum"
"Fikrim hala aynı. Rennes ve Dinamo Kiev favori."
"BİZİM İÇİN ZOR BİR SÜREÇ"
"İyi bir takıma karşı oynamış olduk, Rennes'in hücum oyuncuları çok yetenekli. Çok para harcadılar oraya, kaliteli bir oyuncu grupları var. Bizim savunmamız yenilmez değil. Defansın arkasına atılan topları güzel bir şekilde attılar, onları da bu özellikler öne çıkarıyor. Biz de sahada çaba sarf ettik, oyuncularım gollerden sonra çabuk toparladı. Benim şuan düşündüğüm tek şey 2 gün sonra oynayacağımız Süper Lig maçı, tek bir antrenmanla toparlamamız lazım. Bizim için zor bir süreç."
"Elimdeki bütün oyunculara güveniyorum, bunu söyleyip her maça aynı kadroyla çıksam bu samimi olmazdı. Elimden geldiği kadarıyla tüm kadroyu kullanmaya çalışıyorum, 3 günde 1 maç yapıyoruz. Güçlü kalmamız gerekiyor, onlar da bundan keyif alıyor. Daha iyi olacağız. Kim oynarsa oynasın, kalitemiz düşmüyor."
"Maçtaki negatif olan nadir şeylerden biriydi Luan Peres'in sakatlığı. Şuan oyuncu hastanede, kırık yok bildiğim kadarıyla. İyi olmasını temenni ediyorum."
"Oyuncularımı tebrik etmekten bugün yorulmayacağım, her şeylerini bugün ortaya koydular. Ellerinden gelenin fazlasını yaptılar."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Marsilya forması giyen İngiliz yıldız Mason Greenwood'u transfer ederek dünya çapında ses getirmişti. İspanyol basını, Al Ahli, Atletico Madrid ve Roma'nın da istediği 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili flaş bir gerçeği açıkladı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yüksek maliyeti nedeniyle N'Golo Kante ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, Fransız yıldızın alternatifini İtalya'da buldu. İşte o isim ve detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında 29 Temmuz Çarşamba günü Gornik Zabrze ile deplasmanda oynayacağı maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.