3 Temmuz'la ilgili karar verildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım, Çağlayan Adliyesi'nde görülecek olan gerçekleştirilecek olan davaya geldi. İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oybirliğiyle karar verdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Temmuz 2020, 11:49
- Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2020, 13:14
Usuldeki eksikliklerin giderilmesi için Yargıtay'ın geri gönderdiği 3 Temmuz Ana Davası bugün Çağlayan Adliyesi'nde görülmeye başlandı. Saat 10.00'da başlayan celsede mahkeme, Yargıtay'ın bozma kararı sonrası taraflara bu karara karşı beyanlarını soracak. Davaya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticilerin yanı sıra sarı-lacivertli kulübün bir önceki başkanı Aziz Yıldırım da katıldı. Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanığın yargılandığı dava görüşülmeye başlandı.
İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oybirliğiyle karar verdi.
Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve buradaki kumpas davasındaki dosyada bulunan delillerin incelendikten sonra yeni duruşmanın 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, 5 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı kritik derbi maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığından dönen Levent Mercan da sahaya çıktı. İşte detaylar... -
Yaz transfer döneminde takımı şampiyonluğa taşıyabilecek bir golcüyü renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe, Romelu Lukaku için harekete geçmeye hazırlanıyor. Belçikalı oyuncunun Napoli'de çağrılmasına rağmen son antrenmana çıkmaması nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılma ihtimali var. İşte transferde son gelişmeler... -
Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Anderson Talisca için ülkesinin takımlarından Corinthians'ın harekete geçmeye hazırlandığı öne sürüldü. Sao Paulo temsilcisi, Memphis Depay ile tıkanan yeni sözleşme görüşmelerinin ardından sarı-lacivertlilerin 32 yaşındaki yıldızını transfer etmeyi hedefliyor. İşte detaylar...