Fenerbahçe'nin eski yıldızı Vincent Janssen corona virüsüne yakalandı!
Bir dönem kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı forvet Vincent Janssen, corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin bir diğer eski yıldızı Josef de Souza'nın da testleri pozitif çıkmıştı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Haziran 2020, 20:04
- Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 20:51
Dünya çapında yayılım gösteren corona virüsü, futbol camiasını etkilemeye devam ediyor. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve kariyerini Meksika Ligi ekiplerinden Cruz Azul'da sürdüren yıldız golcu Vincent Janssen, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Janssen, "Herkese merhabalar! Öncelikle şunu söylemeliyim ki, kendimi iyi hissediyorum. Corona virüsü test sonucum pozitif çıktı.Şu anda iyiyim. Evde kendime dikkat ediyorum. Mümkün olur olmaz takım arkadaşlarımın yanına döneceğim" dedi.
2017-18 sezonunda Tottenham'dan Fenerbahçe'ye 1 yıllığına kiralanan Vincent Janssen, 18 maçta 5 gol 4 asistlik bir performans sergilemişti.
JOSEF DE SOUZA DA YAKALANDI!
Fenerbahçe'nin bir diğer eski yıldızı Josef de Souza da geçtiğimiz günlerde corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İkas Eyüpspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, İkas Eyüpspor-Fenerbahçe maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İkas Eyüpspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ahmet Çakar, karşılaşmayı kendi kaleminden değerlendirdi. Çakar'ın mücadelenin hakemi Ali Yılmaz ile ilgili sözleri gündem oldu. İşte o yazı... | Son dakika FB spor haberleri -
Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu İkas Eyüpspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 39’a yükseltti. İşte detaylar... (FB spor haberleri)