Süper ikili iş başında
Ne Emre Belözoğlu resmen sportif direktör oldu, ne de Erol Bulut, Fenerbahçe'nin hocası... Ama iki isim de sarı-lacivertli kulübün geleceği için şimdiden el ele verdi.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Mayıs 2020, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Kulübü, 1 milyar 250 milyon lira olan şirket sermayesini 6 milyar 250 milyon liraya çıkaracak. Kulüp elde edilecek gelirin en az yüzde 70'ini finansal borçlar için kullanacak. -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Turkcell Süper Kupa yarı final müsabakalarının öncesinde ortak basın toplantıları düzenleneceğini duyurdu. -
Fenerbahçe'de Fred hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Brezilyalı futbolcunun ülkesine döneceğine dair iddialar gündeme gelirken o takım şartlarını sordu ve dikkat çeken bir transfer kararı aldı. İşte detaylar... (FB SPOR HABERİ)