Fenerbahçe hocasını buldu! Yardımcısı Emre Belözoğlu...
Süper Lig'de üst üste puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı. Tecrübeli teknik adamın boşluğunu doldurmak için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerin teknik direktörlük koltuğu için birçok isim anılırken, son aday herkesi şaşırtan cinsten. İşte detaylar...
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Mart 2020, 16:57
- Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 17:32
Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için bir çok senaryo konuşuluyor. Listesine yerli ve yabancı bir çok ismi ekleleyen Sarı Lacivertlilerde önemli bir gelişme yaşandı. Ali Koç ve yönetimi hoca konusunda planını belirledi.
Listesine Erol Bulut, Engin Fırat, Tayfun Korkut ve Niko Kovac'ı ekleyen Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi bombayı, adeta sağ gösterip sol vuracak.
EMRE BELÖZOĞLU YARDIMCISI OLACAK
Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, sarı lacivertli yönetime Beşiktaş'tan ayrılan Abdullah Avcı'yı tavsiye etti. Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Avcı'nın Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini kaydeden Belözoğlu, görüşülmesinde fayda olduğunu dile getirdi.
Belözoğlu'nun bu girişiminden sonra başkan Koç'un Avcı ile görüşmeyi kararlaştırdığı öğrenildi. Ve Avcı Fenerbahçe'de göreve gelirse Emre Belözoğlu da sportif direktör olarak değil, yardımcı antrenör olarak görev alacak.
BEŞİKTAŞ'TA BAŞARILI OLAMADI
Başakşehir'i sürekli zirve yarışı içinde tutan ve bu sezon başında büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen Abdullah Avcı, ekonomik kriz içinde olan ve yönetim değişikliğinin yaşandığı ortamda başarılı olamadı. 56 yaşındaki teknik direktör, siyah beyazlı kulüptet 29 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ile 15 mağlubiyet elde etti ve 1.24 puan ortalamasını tutturdu. UEFA Avrupa Ligi'ndeyse 6 maçta 5 yenilgi ve 1 galibiyet alarak, gruptan çıkamadı.
İstanbulspor ve Başakşehir'de görev alan Avcı, bir dönem A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştırdı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'de Başakşehir karşısında alınan 1-1 beraberliğin yanı sıra oynanan kötü futbol büyük tepki çekti. Sarı lacivertlilerde başkan Sadettin Saran ve teknik direktör Tedesco'nun Samandıra'da bir toplantı yapacağı iddia edildi. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ -
Son dakika spor haberleri: Fenerbahçe'de Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin ardından Becao da kadro dışı bırakıldı. -
Fenerbahçe'de RAMS Başakşehir karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından gözler şimdiden ocak ayında yapılacak transfer takviyelerine çevrildi. Sarı-lacivertlilerin bu süreçteki ilk hedefi Sörloth olacak. Norveçli oyuncunun menajeriyle ikinci defa masaya oturulacak. İşte ayrıntılar... FB SPOR HABERLERİ