Fenerbahçe'nin derbi şifresi: Kontrollü güç
Sarı-lacivertliler öncelikle Trabzonspor’un hızını kesecek. Garry Rodrigues ve Ozan Tufan’ın getireceği toplarda Muriç+Kruse ile gol bulmaya çalışacak.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 30 Ocak 2020, 06:50
Fenerbahçe'de Trabzonspor derbisi öncesi galibiyet planı belli olmaya başladı. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolundaki en kritik virajda kontrollü bir oyunla maça başlayacak. Bordo-mavili ekibin, taraftar desteğiyle ilk dakikalarda uygulaması beklenen yoğun pres ve oyunu hızlandırma girişimi 'bol pas' yapılarak kırılacak. Kapılacak toplar en çabuk şekilde takımın süratli ikilisi Garry Rodrigues ve Ozan Tufan'a aktarılacak. İki oyuncunun getireceği toplarla ilerideki Vedat Muriç ve Max Kruse gol arayacak.
3 İSME ÖZEL ÖNLEM
Teknik heyetin rakipten özel önlem alacağı oyuncular ise Alexander Sörloth ve Sosa olacak. Sörloth'u Serdar Aziz markaja alacak. Sosa'yı ise Luiz Gustavo kontrol edecek. Ayrıca sağ kanattan etkili bindirmeler yapan Joao Pereira'yı durdurmak için de Tolga Ciğerci, Dirar'a destek verecek. Trabzonspor'un kırmızı kart cezasına itiraz ettiği Nwakaeme'ye de oynaması halinde özel tedbir alınacak. Ersun Yanal, oyuncularından tribünler ve hakemle diyaloğa girmeden, sadece futbola odaklanmalarını istedi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Süper Lig 17. hafta maçında Eyüpspor ile karşılaşmak için hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Fenerbahçe, TÜMOSAN Konyaspor maçında sakatlanan ve mücadeleye devam edemeyen Archie Brown'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yayınladı. İşte detaylar... -
Ara transferde mevcut kadroya orta saha takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, Feyenoord'da forma giyen Quinten Timber'ı gündemine almıştı. Sarı-lacivertlilere transferde kötü haber geldi. İşte yaşanan o gelişme... | Son dakika FB spor haberleri