Criscito’da sona doğru
Sarı-lacivertli kulüp, Zenit’in İtalyan sol bekini ikna etti. Transfer yılbaşından sonra resmiyete dökülecek
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Aralık 2017, 08:09
- Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 10:48
Uzun süre İngiltere Premier Lig ve Brezilya'da sol bek arayışlarını sürdüren, daha sonra sürpriz bir şekilde Rusya pazarına yönelen Fenerbahçe, Domenico Criscito ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertlilerin transfere son noktayı koymak için Zenit forması giyen 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile kalan detayları konuşacağı ve transferin birkaç gün içerisinde resmiyete kavuşacağı bildirildi. Fenerbahçe'nin sezon sonunda Rus ekibiyle sözleşmesi biten Criscito için makul seviyede bonservis bedeli ödeyeceği, bu konuda da herhangi bir pürüzün olmadığı öğrenildi.
MANCİNİ'NİN VAZGEÇİLMEZİ
2011'den bu yana Zenit forması giyen Domenico Cristico, teknik direktör Roberto Mancini'nin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor… İtalyan çalıştırıcı, bu sezon Rusya Premier Lig'de vatandaşına 20 maçın tamamında 11'de görev verdi. Criscito tüm karşılaşmalarda 90 dakikada görev yaptı.(Sabah)
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, U19 Futbol Takımı’nın teknik sorumluluğunu kulübün efsane isimlerinden Mehmet Aurelio’ya emanet etti. -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yeni bir transfer savaşı başlayabilir. İki ezeli rakibin son olarak aynı yıldıza talip olduğu öğrenildi. İşte tüm detaylar... -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe bir süredir ilgilendiği Anthony Musaba transferinde mutlu sona ulaştı. Samsunspor son olarak futbolcunun sözleşmesinin sonlandırıldığını TFF'ye bildirdi.