Fenerbahçe Fernandao'nun bonservisini aldı
Fenerbahçe, ilk transferini gerçekleştirerek Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen golcü futbolcu Fernandao'yu kadrosuna kattı.
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Mayıs 2015, 19:03
- Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 20:09
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlarken ilk yıl için 1,8 milyon dolar sonraki sezonlarda ise 1,9 milyon dolar ve 2 milyon dolar yıllık maaşta anlaşmaya vardı.
EMENİKE YOLCU
Fenerbahçe yönetimi Brezilyalı Fernandao'nun transfer ücretini, Emenike'nin satışından elde edilecek parayla karşılayacak. Bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen sorunlu yıldız Emenike'ye gelen teklifleri değerlendirecek olan sarı-lacivertli yönetim, bu oyuncunun satışından 5 ila 10 milyon euro aasında gelir elde etmeyi hedefliyor. Bu sezon 24 maçta 4 gol atabilen ve özellikle Beşiktaş maçında taraftarlarla sorun yaşayan Nijeryalı oyuncunun İngiltere Premier Lig ekipleriyle temas halinde olduğu belirtiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. -
Fenerbahçe, golcü takviyesi doğrultusunda ara transfer döneminde Robert Lewandowski için girişimlerde bulunmuş fakat transferde mutlu sona ulaşamamıştı. 37 yaşındaki tecrübeli golcü geleceği ile ilgili kararı verdi. İşte sarı-lacivertliler dahil 5 kulüpten teklif alan Polonyalı yıldızın önceliği... | Son dakika FB spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe, Trabzon'a geldi.