F.Bahçe hak etti
Bursaspor'un şansı yaver gitseydi 1 puan çıkarabilirdi ama bence hak eden ve daha çok isteyen taraf kazandı. F.Bahçe için böylesine önemli bir maçta stadın dolmaması da ilginç
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Nisan 2015 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015 02:11
Seyirci avantajın yok! Hakem avantajın sıfır! Ve sen buradan puan çıkaracaksın.
Bunu nasıl yapabilirsin? Biz önce nasıl yapamazsın onu söyleyelim; 0-0 bitirme şansın çok düşük. Peki berabere kalman için ne yapman lazım? En az bir gol atacaksın! Galip gelmen için o da yetmez, 2 atman gerekir.
Bursaspor ilk 30 dakikada bu havada gözüktü.
Ama sonra kalan 60 dakikada maç Fenerbahçe'nin hakkıydı. Çünkü maçı kazanmak için sarı-lacivertliler daha fazla şeyler yaptılar. Daha fazla risk aldılar. Risk aldıkları zamanda bile kalelerini fazla adamla korudular.
Bursa'nın yediği gole bakın; Bir hava topu kaleci ile Serdar Aziz aynı frekansta birleşemiyorlar top boşa düşünce Webo golü yapıyor. Ceza alanı içinde başka Bursalı oyuncu yok!
10 dakika sonra aynı hatayı kaleci Volkan ile Fenerbahçe defansı yapıyor. Ama kalenin içinde en az 3 Fenerbahçeli var. Bu şunu gösteriyor; Hedefe kilitlenmiş Fenerbahçe maçı almaya daha fazla odaklanmış demektir. Bursaspor hem takım olarak hem de ferdi olarak biraz fazla kendilerini pazarlamaya girmiş. Futbolcular "Ben daha iyiyim" diye gözükmek isteyince takımın da görüntüsü bozuldu.
Çünkü Bursaspor başka rakipleriyle bu tarz oynamıyor.
Daha bir takım olarak oynuyorlar. İkinci yarının takriben ilk 30 dakikasında kaleci Volkan'a top gelmedi. Bir uzaktan vuruşu güzel çıkardı.
Sonra da bir hava topuna boşa çıktı. Fenerbahçe'nin kadro genişliği avantajı! Değişik oyuncu tipleriyle sahanın içinde yer değiştirip oynayabiliyorsun, tabi bu futbolcu kalitesiyle de orantılı.
Bursaspor'un şansı yaver gitseydi dün gece 1 puan çıkarabilirdi. Ama bence dün akşam hak eden ve daha çok isteyen taraf kazandı.
Beşiktaş 5 atmış lider olmuş. Galatasaray, Trabzon'a yenilmiş liderlik şansını kaybetmiş. Fenerbahçe maçı alırsa lider olacak. Böyle bir ortamda bu stadın dolu olması lazım ama maalesef seyirci yok! Aslında Türkiye'de tartışılacak olan konu bu. Özellikle Fenerbahçe seyircisi için!
BEKİR FENER'DE OLMASA ATILIRDI
Hakem takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullandı. 15. dakikadaki ofsayt tartışması çizgi çekilirse varsa 20 cm yoksa 20 cm! Mesela Bekir'in sarı kartı var, rakip kaleci topu oyuna sokacak. Fernandao ilerde teke tek. Bursaspor kaliecisi korner pozisyonunda tuttuğu topu acilen oyuna sokacak ama Bekir önüne geçerek engelliyor. Hakem sarı kartını kullanabilir mi? Evet. O zaman ne olur? Bekir çift sarıdan atılır. Buna Türkiye'de hiçbir hakem cesaret edebilir mi? Hayır edemez. Peki Bekir F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'tan başka takımda oynasa atılır mı? Atılır. İşte Türk hakeminin mantığı bu. Yıllar da geçse bunları değiştiremediğimiz müddetçe hep aynı şeyleri söyler dururuz.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkında konuştu. İşte o sözler... -
Yeni sezon öncesi kadrosunu dünya çapında bir yıldızla güçlendirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin gündemine Real Madrid forması giyen Antonio Rüdiger gelmişti. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alman stoperin transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... | FENERBAHÇE HABERLERİ -
Bonservisi Fenerbahçe'de olan, 2025/26 sezonunu ise sarı-lacivertlilerden kiralık olarak Real Betis'te geçiren Sofyan Amrabat hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. İspanyol ekibinin teknik direktörü Manuel Pellegrini, Amrabat'ın bonservisini alma konusundaki kararını açıkladı. İşte ayrıntılar... (FB SPOR HABERİ)