Gel ulan buraya
İlk yarı sonunda kaleci Tolga, F.Bahçe'nin tercümanı Samet Güzel'e yumruk attı. Başkan Sadri Şener ile de Semih tartıştı Semih, Trabzonlu yönetici Çebi'ye vurdu
- Fenerbahçe Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Mayıs 2012 00:00
- Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012 07:24
Derbide sahada yaşanan gerilim ilk yarının sona ermesiyle tekmeli-yumruklu kavgaya dönüştü. Takımlar soyunma odasına gitmek için sahadan çıkarken, ilk olay F.Bahçe'nin tercümanı Samet Güzel ile kaleci Tolga arasında yaşandı. Tolga, küfrettiği gerekçesiyle Samet'e yumruk atarken, araya girenler olayın büyümesini önledi. Ancak koridorlarda daha büyük olaylar yaşandı. Emre'yi aramak için soyunma odası koridorlarına gelen başkan Sadri Şener, Semih ile tartıştı. İkili arasında itişme yaşandı. Bu sırada Trabzonsporlu yönetici Coşkun Çebi araya girdi. Semih, Çebi'ye yumruk attı. Taraflar küfürler yağdırıp "Gel ulan buraya" diye bağırırken, yoğun çabalar sonrası olayın alevlenmesi önlendi.
EMRE'Yi BULMAK iÇiN AŞAĞI iNDiM
Olayı Fotomaç'a anlatan Şener, "Emre'nin bana küfrettiğini öğrendim. Onu bulmak için aşağı soyunma odasına indim. Koridorda birden ortalık karıştı, arbede çıktı. Gördüğüm kadarıyla Semih bizim yönetici Coşkun'a (Çebi) yumruk attı. Bu olaylar kimseye bir şey kazandırmaz.
Herkes sağduyulu olmalı" dedi.
BAŞKAN BANA ÇOK AĞIR KÜFÜR ETTi
Devre arasındaki kavganın taraflarından Semih Şentürk şunları anlattı: "Sayın Sadri Şener'e 'Başkanım görmüyor musunuz? Güvenlik bile bize saldırıyor' dedim, o da bana ağır bir küfür etti. Birçok deplasmana gittim, buraya da defalarca geldim ama böyle bir şey olmamıştı.
Şener'in sözleri çok ağırdı, kınıyorum." Şener ise A Haber'e "Semih parmağıyla beni gösteriyordu. Bu çok ayıp. Sadri Şener'e saldırmak fizik kurallarına aykırı. Yöneticileri kendisine terbiye vermemiş bari biz verelim dedik" diye konuştu.
ŞOFÖR KAÇTI!
F.Bahçe kafilesi 2 saat stattan çıkamadı. Fener'i taşıyan otobüsün şoförü camlarının kırıldığı gerekçesiyle kafileyi havalimanına götürmedi. Uzun uğraşlar sonuç vermeyince takımı polis arabaları havaalanına götürdü.
POLİS AÇIĞA ALINDI
Trabzon'da görev yapan ve F.Bahçeli olduğu belirtilen polis memuru A.G., Trabzon-G.Saray derbisi öncesi twitter'dan Trabzonspor taraftarları, Sadri Şener ve Zokora aleyhine yazdığı mesajlar nedeniyle açığa alındı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için geri sayıma geçen Fenerbahçe'de iki başkan adayının da Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah ile ilgilendiği iddia edilmişti. Tecrübeli futbolcudan sarı-lacivertlileri sevindiren haber geldi. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyecek olan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı ve gideceği şehirde ev satın aldığı yazıldı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
Fenerbahçe ile sezon başında yolları ayrılan Jose Mourinho, Benfica macerasının ardından Real Madrid'in yeni teknik direktörü olmaya hazırlanıyor. 63 yaşındaki çalıştırıcının, İspanyol devinin başına geçmeden önce ilk transferini ise sarı lacivertli ekipten yapacağı öğrenildi. Portekizli hocanın, Fenerbahçeli o yıldızı çok istediği ve Real Madrid'e alacağı kaydedildi. İşte gündem yaratan transfer haberinin ayrıntıları... | Son dakika Fenerbahçe haberleri (FB spor haberi)