İngiltere hasrete son vermek istiyor
Katar'ın ev sahipliği yapacağı 22. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek İngiltere Milli Takımı, 56 yıllık şampiyonluk özlemini bu turnuvada dindirmek istiyor.
- Dünya Kupası 2022 Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Kasım 2022, 19:39
İngiltere Milli Takımı'nın eski savunma oyuncularından Gareth Southgate'in teknik direktörlüğünü yaptığı İngiltere, Avrupa elemelerinde Polonya, Arnavutluk, Macaristan, Andorra ve San Marino ile mücadele etti.
Elemelerde çıktığı 10 maçın 8'inden galip ayrılan ve beraberliklerini Polonya ile Macaristan karşısında alan İngiltere, I Grubu'nu 26 puanla namağlup lider tamamlayarak 2022 Dünya Kupası'na katılma hakkını kazandı.
DİĞER HABERLER
-
Umman Milletvekili Ahmed Al Barwani, Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'ye, kupa töreninde giydiği 'bişt' için 1 milyon dolar teklif etti. -
Arjantin ile Fransa arasında oynanan Dünya Kupası final karşılaşmasının yankıları devam ediyor. Karşılaşmanın hakemi Szymon Marciniak, maçtaki tartışmaya neden olan oyuncuların gollerden sonra sahaya girmesi hakkında konuştu. -
İlk defa kış aylarında düzenlenen Katar’daki Dünya Kupası nefes kesti Futbol, Messi’ye olan borcunu ödedi. 35 yaşında en büyük kupayı aldı.