Bakan Kasapoğlu'ndan milli karatecilere tebrik
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 46. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda 16 madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan milli karatecileri tebrik etti.
- Diğer Sporlar Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Şubat 2019, 11:09
Danimarka'nın Aalborg kentinde düzenlenen 46. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda 6 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya kazanan milli takımımız genel klasmanda ilk sırada yer alarak takım halinde Avrupa şampiyonu oldu.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa şampiyonu olan milli karateciler için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Danimarka'nın Aalborg kentinde düzenlenen 46. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda 6 altın, 4 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon olan milli sporcularımızı kutluyorum. Genç sporcularımızın bu başarısı bizleri gururlandırırken geleceğe de umutla bakmamızı sağlıyor. Bu başarının daha büyük başarıların habercisi olduğuna inanıyorum. Şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum. Genç millilerimize spor yaşamlarında başarılar diliyorum."
DİĞER HABERLER
-
Ayhancan Güven, 2025 DTM şampiyonluğunun ardından 2026 sezonunda Porsche fabrika takımıyla Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın LMGT3 kategorisinde yarışacak. İşte detaylar... -
Bursa Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen Alpagut 5. Dünya Şampiyonası’nda Manisalı sporcular üç dünya derecesi elde ederek Türkiye’yi gururlandırdı. İşte detaylar... -
Genç milli tekvandocularımız; Dünya Ümitler Tekvando Şampiyonası’nda kadın takımlarda şampiyon, erkeklerde ise ikinci oldu. İşte detaylar...