Gözdağı verdi
Samsunspor'un yıldızı Fofana, Bandırmaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Süper Lig’e çıkma adına kalan maçlarımızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Önümüzdeki karşılaşma çok değerli. Sezonu play-off hattında bitirmeliyiz“ ifadelerini kullandı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Mart 2022, 06:50
Yılport Samsunspor'un yıldız oyuncusu Morkye Fofana, 2 Nisan'da oynayacakları Bandırmaspor karşılaşması için sabırsızlanıyor. 30 yaşındaki Filidişi Sahilli futbolcu, Samsun'da oynayacakları zorlu müsabakayı kazanarak play-off hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Erzurumspor galibiyetiyle büyük moral bulduklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, bu 3 puanın anlam kazanabilmesi için Bandırmaspor'u da mutlaka yenmeleri gerektiğini ifade etti.
TAKIM ÇOK HIRSLI
Fofana, "Süper Lig'e çıkma adına kalan maçlarımızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Önümüzdeki karşılaşma çok değerli. Sezonu play-off hattında bitirmeliyiz. Erzurum galibiyetiyle gücümüzü gösterdiğimizi inanıyorum. Takım olarak güzel çalışmalar yapıyoruz. İç sahada Bandırmaspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmeliyiz. Taraftarlarımız bizi bu maçta yalnız bırakmasın. Herkesten destek bekliyoruz. Dolu tribünler tüm takımı hırslandırıyor" değerlendirmesinde bulundu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Bodrum FK ile Amed SK karşı karşıya gelecek. Burhan Eşer yönetiminde evinde oynayacağı maçı kazanarak 3. sıraya yükselmeyi hedefleyen ev sahibi takım güçlü rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Sinan Kaloğlu ile son 3 maçını da kazanmayı başaran deplasman ekibi ise zorlu maçta 3 puanı alıp, tekrar zirveye yükselmeyi hedefliyor. Peki, Bodrum FK-Amed SK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig'de 18. haftanın kapanış mücadelesinde Amed Sportif Faaliyetleri ağırlayan Bodrum FK, rakibine geçit vermezken play-off'taki yerini de sağlamlaştırdı -
Boluspor Yönetim Kurulu, dün oynanan Atko Grup Pendikspor maçının başında futbolcuların 1 dakika hareketsiz kalarak yaptıkları protestoya tepki gösterdi.