Adana Demirspor’da Cüneyt Dumlupınar dönemi
TFF 1.Lig takımlarından Adana Demirspor’da Uğur Tütüneker’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Cüneyt Dumlupınar getirildi. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Hayat böyle bir şey bazen kan değişikliğine ihtiyaç duyulur. Takımın başında Cüneyt Dumlupınar olacak" ifadesini kullandı.
- TFF 1.Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Mart 2020, 21:32
TFF 1. Lig'in 4. haftasında takımın başına getirilen Uğur Tütüneker ile son 2 haftada alınan Hatayspor ve Fatih Karagümrük beraberliklerinin ardından yollar ayrıldı. Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımın başına Cüneyt Dumlupınar'ın getirildiğini açıkladı.
Başkan Sancak'ın yaptığı açıklama ise şu şekilde:
"Çok değerli Adana Demirspor taraftarları bu akşam itibariyle Uğur hocayla yollarımızı ayırdık. İnsan olarak çok değer verdiğim ve sevdiğim bir insan. Allah yolunu açık etsin. Hayat böyle bir şey bazen kan değişikliğine ihtiyaç duyulur. Takımın başında Cüneyt Dumlupınar olacak."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'de heyecan sürüyor. Ligin 17. haftasında Sarıyer SK ile İstanbulspor kozlarını paylaştı. Sarıyer'de oynanan mücadeleden konuk ekip İstanbulspor 2-1'lik skorla galip ayrıldı. -
Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Serikspor ile Manisa FK karşı karşıya geldi. Ev sahibi Serik'in olduğu mücadeleden Manisa FK 1-0'lık skorla galip ayrıldı. İşte detaylar... -
Serikspor Manisa FK maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak? TFF 1. Lig’de heyecan hız kesmeden devam ederken, Serik Belediyespor sahasında Manisa FK’yı konuk edecek. Puan tablosunda orta sıralarda yer alan Serikspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak üst sıralara yaklaşmak istiyor.