Kısmet değilmiş
Sergen Yalçın, kaçan ıkı puanı bu sözle yorumladı. “İlk 20 dakikayı ilk defa yaşadık. Konsantrasyon bozuldu. Çocuklar çok uğraştı. 3 net pozisyon var. 5-2’de kazanabilirdik ama kısmet değilmiş”
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 09 Şubat 2026 06:50
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor beraberliği sonrasında şöyle konuştu: "Sezonun herhalde en kötü 20 dakikasıyla başladık. Şimdiye kadar böyle bir 20 dakika görmedik. Geriye düştük. Moral bozuldu. Taraftarı kaybettik. 25'ten sonra oyun bize geçti. Oyuncularım direnç gösterdiler. İkinci yarı komple bizim kontrolümüzdeydi. Pozisyonlara da girdik. Maçı kazanabilirdik de... Konsantrasyon bozukluğu başımıza işler açıyor. Çocuklar çok uğraştı. 2-2'den sonra 3-2 kazanmak kolay değil.
15 DAKİKA UZAMALIYDI
3 tane net pozisyonumuz var. Maçı 5-2 de kazanabilirdik ama olmadı. Kısmet değilmiş demek ki... Rakip önce geçtikten sonra 5'li savunmaya geçti. Kaleci 5 kere falan yere yattı. Öğrenmiş bu işleri. Futbolu kimsenin böyle bir şekle sokmaya hakkı yok. 15 dakika uzaması lazımdı. 6 dakikayı anlamadık. Maalesef futbol böyle. O yüzden bir şey ilerlemiyor. Yeni bir ülkeye geldi, oyuncular. Onlar için kolay değil. Oyuncularım kaliteli gibi duruyor. Çabuk uyum sağlayacaklar. Ama ilk 20 dakika gibi olursa başımıza çok dert açarız."
DİĞER HABERLER
-
Kara Kartal’da Dusan Vlahovic transferi için girişimler hızlandı. Sırp golcünün de teklife sıcak baktığı aktarıldı. Alternatif olarak B planı da Benfica’dan Vangelis Pavlidis’in ismi öne çıktı -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın Monaco formasını terleten 21 yaşındaki Kassoum Ouattara için düğmeye bastığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların bu transferin gerçekleşmesini çok istediği aktarılıyor. İşte detaylar... -
Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Teknik direktör Vincenzo İtaliano’nun olumlu rapor verdiği Frank Anguissa için Beşiktaş tüm şartları zorluyor. Sözleşmesinin son yılına giren 30 yaşındaki orta sahanın Napoli’den ayrılma ihtimali yüksek.