Paulista vedaya yakın
Kara Kartal'da Brezilyalı stoperin ayrılmayı planladığı kaydedildi. Paulista'nın ailevi nedenlerden dolayı ülkesine dönmek istediği ve bu durumu kulübe ilettiği bildirildi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Ocak 2026, 06:50
Antalya kampına devam eden Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın deneyimli stoperi Gabriel Paulista'nın ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. 36 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun ailevi sebepler nedeniyle ülkesine dönmek istediği vurgulandı. Yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetle durumunu paylaşan Gabriel Paulista'nın Brezilya'dan gelecek teklifleri kabul etmeye sıcak baktığı dile getirildi. Corinthians'ın Paulista ile yakından ilgilendiği belirtildi. Geçen sezonun başında Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli savunmacı, siyahbeyazlı formayla çıktığı 45 karşılaşmada 1 gol kaydedip, 3 kez de asist yaparak takımına katkı vermeye çalıştı.
SAVUNMA HATTI MECBUREN DEĞİŞİYOR
Ara transferde yoğun mesai harcayan Beşiktaş'ta defans hattının değişmesi bekleniyor. Sol bek Jurasek ve sağ bek Jonas Svensson, Antalya'daki kamp kadrosuna alınmadı. Felix Uduokhai de gözden çıkarıldı. Gabriel Paulista'nın da ayrılması durumundan geride sadece Gökhan Sazdağı, Tiago Djalo, Emirhan Topçu ve Rıdvan Yılmaz kalacak
DİĞER HABERLER
-
Siyah-beyazlı yönetim, Salih Özcan'a 3.5 yıllık sözleşme teklif etti. Beşiktaşlı kurmayların Bundesliga temsilcisi Borussia Dortmund ile pazarlıkları devam ediyor. Kartal'a gelmek isteyen milli futbolcunun transferinin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi. -
Beşiktaş'ın Wolverhampton forması giyen Jhon Arias'ın şartlarını masaya yatırdığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig ekibinin beklentileri ve Kolombiyalı oyuncunun talepleriyle ilgili detaylı bir araştırma yapıldığı aktarıldı. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon 23 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı. -
Chelsea, Strasbourg’ta oynayan Paez’i geri çağırıp İpswich’e kiralamayı düşünüyor. Bu durumda Filip Jörgensen Beşiktaş’a kiralık gelebilecek.