Masuaku’ya Türkiye yolu
Beşiktaş'la sözleşmesi bittikten sonra Sunderland'e transfer olan Masuaku, yeniden Süper Lig'e dönebilir. Bedelsiz olarak Ada ekibine imza atan Demokratik Kongolu sol bek, sadece 3 lig maçında toplam 127 dakika forma şansı bulabildi. 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi gündemde.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Aralık 2025, 06:50
Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Masuaku herhangi bir bonservis bedeli ödenmeden yeni takımına imza atabilecek.
Oyuncunun menajerinin Süper Lig kulüpleriyle görüştüğü öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika spor haberi: UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçlarının oynanmasının ardından kulüpler sıralamasını güncelledi. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Samsunspor'un sıralamadaki yeri... -
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i makamında ziyaret etti. -
Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna pek çok futbolcuyu kattı. Siyah-beyazlıların Kolombiyalı stoper Kevin Andrade ile de ilgilendiği öne sürülmüştü. Beşiktaş'ta son olarak bu transferin neden gerçekleşmediği gün yüzüne çıktı.