Yıldızlar gelecek
Başkan Serdal Adalı, “Tarihi Proje” için delegelerden onay alıp elini rahatlatırken, sıra flaş transferlere geldi. İşareti alan yönetim ön görüşme yaptığı isimlere resmiyet kazandırmak için kolları sıvadı
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 24 Haziran 2025 06:50
Olağanüstü Seçim'den sonra, Olağan Genel Kurul'dan da büyük oy alarak liderliğini ispatlayan Başkan Adalı ve yönetimi son olarak "Beşiktaş'ın geleceğine ışık tutacak. Ekonomik olarak kulübü rahatlatacak" dediği ve Kara Kartal'ın tarihi için dönüm noktası saydığı Dikilitaş Projesi'ne de kongre üyeleri onay verdi. Artık koltuğunu sağlamlaştıran ve elini rahatlatan Adalı ve yönetiminin önü açıldı. Sıra yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak takım kadrosunu güçlendirmeye geldi.
ÖNCELİK ELDEKİLER
Beşiktaş yönetimi, Ole Gunnar Solskjaer'in raporu doğrultusunda belirlenen transfer listesindeki ilk isimlerle ön protokol imzaladı. Yönetim, projeden elde edilecek geliri teminat göstererek bu protokolleri resmiyete dökmeyi ve böylece yıldız oyuncuları kampa yetiştirmeyi hedefliyor. İlk öncelik, kadroda düşünülmeyen yabancılarla en az zararla yolları ayırmak olacak. Ardından ise Fenerbahçe ile anlaşamayan ve Kartal'a tamam diyen Osayi'ye imza attırılması planlanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig’de zirve yarışına haftalar öncesinden havlu atan ve Türkiye Kupası’ndan da elenen Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’a tepki dinmiyor. Konyaspor maçındaki istatistiksel veriler, siyah-beyazlıların üretim anlamında ‘sıfır’ çektiğini gösteriyor -
Ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla kiralanan Kristjan Asllani için kalıcı adım atmayı planlamayan Beşiktaş, orta saha arayışında rotasını Venezia’ya çevirdi. Siyah-beyazlıların, Issa Doumbia ile yakından ilgilendiği öne sürülüyor. İşte detaylar... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.