Kartal ona emanet
Olağanüstü seçim kararı alan mevcut yönetim teknik direktör arayışlarını durdurdu. Beşiktaş’ı geçici olarak Serdar Topraktepe çalıştıracak. Fenerbahçe derbisinde genç teknik adam takımın başında yer alacak.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 05 Aralık 2024, 06:50
Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yolları ayıran siyah beyazlılarda Hatayspor'a karşı takımın başında Serdar Topraktepe bulunuyordu. Yönetim, tecrübeli teknik adam ile ilgili kararını verdi. Son 5 lig maçını kazanamayan, sadece aldığı 2 puanla zirveden uzağa düşen siyah-beyazlı kulüpte alınan seçim kararı sonrası teknik direktörlük görevine geçici olarak Serdar Topraktepe devam edecek.
DERBİDE TAKIMIN BAŞINDA
Sıyah-beyazlılarda yeni teknik direktör ise seçimle iş başına gelecek yeni yönetim tarafından belirlenecek. Beşiktaş, böylece Serdar Topraktepe yönetiminde kendi evinde Fenerbahçe derbisine, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Bodo Glimt ve Süper Lig'de deplasmanda Adana Demirspor'a karşı mücadele edecek. Buna göre Beşiktaş, 29 Aralık Pazar günü olağanüstü seçimli kongrede yeni başkanını seçecek.
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan Salih Özcan için harekete geçti. Takımı ile sözleşme yenilemeyecek olan milli futbolcu, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma imza atmak istiyor. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri -
Göztepe'nin 23 yaşındaki sağ beki Arda Okan Kurtalan'a Beşiktaş ve Trabzonspor'un talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
Beşiktaş, Brighton’ın 21 yaşındaki 10 numarası Facundo Buonanotte'yi radarına aldı. Siyah-beyazlı yönetimin TFF’nin 12+2 yabancı kontenjanına da uyan Buonanotte için ilerleyen günlerde harekete geçmesi bekleniyor. İşte detaylar... | Son dakika BJK spor haberleri