Gedson Fernandes: Skor çok kötü değil!
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano'yla deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Mücadele sonrası siyah beyazlılarda Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Beşiktaş haberleri (BJK spor haberi)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Ağustos 2024, 23:45
Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, Lugano maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kazanmaya da yakındık ama beraberlik oldu. Bugün biraz kopuşlar yaşadık. Bizim istediğimiz sonuç kazanmaktır ama bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçta kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum. İki gol attığım için mutluyum. Ama önemli olan takıma katkı sağlamam. Pozisyondan bağımsız nerede oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum."
"Bu sene farklı bir yıl. Her maça farklı bakmak lazım. Geçen sezon Lugano maçlarında oynamamıştım. Çalışan ve mücadele eden bir takım var karşımızda. Önümüze bakmamız lazım."
DİĞER HABERLER
-
Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Kafasına darbe alan Siyah beyazlıların İngiliz yıldızı Tammy Abraham 45. dakikada oyundan çıktı.İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş sahasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Mücadele öncesi siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... -
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının devre arasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakem kararlarına tepki gösterdi. İşte o paylaşım... (BJK spor haberleri)