TRANSFER HABERİ - Beşiktaş'tan Aleksandar Dragovic harekatı! İşte yapılan teklif
Fernando Santos'un gelmesiyle birlikte transferde harekete geçen Beşiktaş, stoper bölgesine takviye yapmayı planlıyor. Siyah beyazlıların Avusturya Milli Takımı'nın stoperi Aleksandar Dragovic için teklif yaptığı ortaya çıktı. İşte transferin detayları... | BJK HABERLERİ
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Ocak 2024, 06:50
Beşiktaş'ta ara transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Kadrosunu Jonas Svensson'u alarak güçlendiren siyah-beyazlılar, savunma hattına takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor.
Yönetim rotasını belirledi ve Kızılyıldız'da forma giyen Avusturyalı stoper Aleksandar Dragovic için çalışmalarına hız verdi.
Sırp haber sitesi Mozzart Sport'ta yayımlanan habere göre Beşiktaş, Aleksandar Dragovic için girişimlerini sürdürüyor.
Siyah-beyazlıların sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki savunmacı için Kızılyıldız'a 700 bin euro, Dragovic'e ise senelik 1.2 milyon euro önerdiği; Dragovic'in teklifi 1.5 milyon euro seviyelerine çekmek istediği öğrenildi...
Kariyerinde Austria Wien, Basel, Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen, Leicester City ve son olarak Kızılyıldız'ın formalarını giyen 32 yaşında ve 1.86 boyundaki Sırp asıllı Avusturyalı stoper, kulüp düzeyinde bugüne dek 577 resmi maça çıkarken 20 gol atıp 13 de asist üretti.
Mart ayında 33 yaşına girecek olan Dragovic, Avusturya Milli Takımı'yla da 100 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde ilgilendiği Mert Kömür'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Dünya devlerinin radarında olan Türk asıllı oyuncu için 4 kulüp rekabete girdi. İşte ayrıntılar... -
Kaptan Orkun Kökçü, Fenerbahçe deplasmanında takımının öne çıkan ismi olacak. Teknik heyet, milli yıldıza dev derbide çok güveniyor -
BKT EuroCup yarı final ilk maçında Türk derbisinde Beşiktaş Gain Basket evinde ağırladığı Bahçeşehir Koleji'ni 91-72 mağlup etti. Siyah-beyazlılar 3 Nisan Cuma günü oynanacak rövanş öncesi avantajı kaptı. İlk yarıyı konuk ekip Bahçeşehir Koleji 39-37 önde kapattı. İkinci yarıda farkı açan Beşiktaş Gain, 19 sayı farkla kazandı: 91-72.