Beşiktaş Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasını BAY geçecek. Siyah beyazlılar, 18. haftada oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına 2 Ocak Pazartesi günü başladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Ocak 2023 12:54
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftası, 3 Ocak Salı günü oynanacak iki karşılaşmayla başlayacak. Beşiktaş, bu haftayı BAY geçecek. Siyah-beyazlılar, geride kalan 15 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 26 puanla 5. sırada yer alıyor. Kara Kartal, bir sonraki hafta sahasında oynayacağı Kasımpaşa mücadelesinin hazırlıklarına ise 3 günlük aranın ardından 2 Ocak Pazartesi günü sabah yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-beyazlılar, akşam idmanıyla çalışmalarını sürdürecek.
Şenol Güneş ile 4 maçta 2 galibiyet
Sezona Teknik Direktör Valerien Ismael ile başlayan ancak 11. haftada Fransız çalıştırıcıyla yollarını ayıran ve takımı bir kez daha Şenol Güneş'e emanet eden Beşiktaş, tecrübeli teknik adamla çıktığı 4 müsabaka Ümraniyespor ve Adana Demirspor maçlarından galibiyetle ayrılırken, Gaziantep FK ile berabere kaldı. Galatasaray'a ise deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş, söz konusu karşılaşmalarda 7 puan topladı.
DİĞER HABERLER
-
Forvet arayışındaki Beşiktaş'ın 30 yaşındaki santrforu yakın markaja aldığı iddia edildi. Ekvador basını, Kartal'ın A Milli Takımımızın gruptaki rakibi Paraguay'da forma giyen Alex Arce ile ilgilendiğini öne sürdü. Beşiktaş'ın deneyimli forveti kupanın ardından kadrosuna katma ihtimalinin bulunduğu aktarıldı. -
Siyah-beyazlılar, yeni hoca konusunda Vincenzo İtaliano’yu öne çıkardı. Son olarak Bologna’da görev yapan 48 yaşındaki çalıştırıcı ile Önder Özen görüşüp, sona yaklaştı. -
Beşiktaşlı kurmaylar uzun zamandır yakın takibe aldığı 21 yaşındaki kaleci Serhat Öztaşdelen’in transferi konusunda kulübü Kocaelispor’la ön anlaşma sağladı.