Beşiktaş'ı tutabilene aşk olsun
Derbide Galatasaray’ı yıkan Kara Kartal, Karagümrük’ü çok rahat geçti. Şampiyonluk sesleri yükselmeye başladı.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 22 Ocak 2021 06:50
Beşiktaş önüne geleni yıkmaya devam ediyor. Son haftaların en formda ekibi olan siyah-beyazlılar, zor geçmesi beklenen Karagümrük maçını üstün futbol ve bol golle kapatıp liderliğini perçinledi. Kapanan savunmayı 44'te Aboubakar'ın şık golüyle açan Kara Kartal, ikinci devrede şov yaptı. 50'de sahneye çıkan Mensah sol ayağıyla nefis bir şut çıkardı ve skoru 2-0'a getirdi. 66'da Kanadalı forvet Larin, ligdeki gol sayısını 12'ye yükseltti.
LJAJIC BİLE GOL ATTI AMA...
Mensah, 70'de bir kez daha sahneye çıkarak farkı 4'e çıkardı. 78'de Rosier'in müdahalesiyle Ndiaye yerde kalınca hakem Mete Kalkavan penaltıyı verdi. Borini ağları sarstı. Sezonun kayıp yıldızı Ljajic oyuna sonradan girip gol attı fakat VAR'a takıldı. Geçen hafta derbide Galatasaray'ı yıkan Kara Kartal, galibiyet serisini iki maça çıkardı. Son 8 haftada sadece Hatay ile berabere kalıp 7 galibiyet çıkaran Beşiktaş 22 puan toplayarak zirveye kuruldu.
DİĞER HABERLER
-
Danimarkalı file bekçisi ayrılık talebini İngiliz kulübüne iletti. BBC’de yer alan habere göre; Chelsea, Beşiktaş yönetiminin ocak döneminde transfer etmek için yoğun mesai harcadığı Filip Jorgensen’i elinden çıkarma kararı aldı. Siyahbeyazlı kurmayların 24 yaşındaki kaleci için yeniden harekete geçmesi bekleniyor. -
Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde çalışmalar sürüyor. Siyah-beyazlıların son olarak Sevilla formasını terleten Joaquin Martinez Gauna (Oso) ile yakından ilgilendiği öğrenildi. 22 yaşındaki sol bek için görüşmelerin başladığı aktarıldı. İşte detaylar... -
A Spor yorumcusu Kartal Yiğit, Şenol Güneş ile yaptığı görüşmeyi ve deneyimli teknik direktörün Beşiktaş hakkındaki düşüncelerini duyurdu. Güneş, "Beşiktaş için hayırlısı olsun, ben Beşiktaş'ın ekmeğini yedim. Beşiktaş'ın her zaman iyi olmasını istiyorum. Benim olup olmam hiç önemli değil, Beşiktaş iyi olsun. Başkana da, Önder hocaya da başarılar diliyorum. En iyi teknik direktörü bulur getirirler." ifadelerini kullandı.