Larin ve Ljajic müjdesi
Sakatlıkları bulunan Cyle Larin ve Adem Ljajic dün takıma katıldı. İki yıldız derbide forma giyebilecek.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 12 Eylül 2020, 06:50
Tarın oynanacak Trabzonspor maçı öncesi iki oyuncusundan Beşiktaş'a iyi haber geldi. Pandemi döneminden bu yana sürekli olarak sakatlık haberleriyle gündeme gelen ve istikrarlı forma şansı bulamayan Adem Ljajic ve günler öncesinde resmi siteden sakatlandığı bilgisi verilen Cyle Larin dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. İki oyuncunun antrenmanda takımla birlikte çalışması teknik heyetin elini güçlendirdi. Ljajic ve Larin, Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde Trabzonspor deplasmanında forma giyebilecek.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Sol bekte değişime gitmeye hazırlanan Beşiktaş’ta, David Jurasek’le yolların ayrılması gündemde. Siyah-beyazlıların, Vasco da Gama forması giyen 25 yaşındaki Lucas Piton’u transfer listesine aldığı iddia edildi. İşte detaylar… (BJK spor haberleri) -
PFDK'nın aldığı kararlar TFF resmi internet sitesinden açıklandı. Trabzonspor-Beşiktaş maçında kırmızı kart gören El Bilal Toure'nin cezası ise belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Dokuz Eylül Üniversitesi ile imzalanan iş birliği ve pilot takım protokolünün ardından yaptığı açıklamada, altyapı yatırımlarının süreceğini, Dikilitaş ve Sancaktepe projelerinde somut adımların yaklaştığını ve transferde “tam gaz” çalıştıklarını söyledi. İşte Adalı'nın açıklamaları... (BJK spor haberleri)